Значи подготвям се за смяна на стопове. И нали обикновенно гледам частите в колата като индианец, не са ми ясно много неща. Разгадах как се свалят (ей мамицата и на третата гайка и кабеляците дет я скриваха) и беше лесно нататък. Свалих и тая част на която са забучени крушките. Сега към въпросите
1. Преди да стигна до най-долната гайка имаше една пластмаса дето я покриваше, аз я свалих с отверка (подпъхнах под пластмасата и тея неща дет нит са нитове нито винтчета изскочиха). Има ли някво по-цивилизовано решение или грубата сила е единствения начин? Питам, щото туко виж съм прецакал нещо пак...
2. Защо във левия фар влизат 2 букси, в десния само една?
3. Защо десния фар има една крушка по-малко?
4. Под десния фар има няква черна кутия - за кво служи тва много ми е чудно?
5. Как се нарича тая част на която са забучени крушките?
Търсих с търсачката преди това, ама не открих, ако случайно все пак има подобна тема дайте линк и трийте/заключете тази.

Няколко въпроса за стоповете
Re: Няколко въпроса за стоповете
Може да повторя някой отговор ....
2. Левият ти стоп е главният , ако не си го свързал а си свързал само десния , десния няма да ти свети.
3.Фар за мъгла - само един е.
4.Това ти е централното.
5. Платка.
buFka написа:Значи подготвям се за смяна на стопове. И нали обикновенно гледам частите в колата като индианец, не са ми ясно много неща. Разгадах как се свалят (ей мамицата и на третата гайка и кабеляците дет я скриваха) и беше лесно нататък. Свалих и тая част на която са забучени крушките. Сега към въпросите
2. Защо във левия фар влизат 2 букси, в десния само една?
3. Защо десния фар има една крушка по-малко?
4. Под десния фар има няква черна кутия - за кво служи тва много ми е чудно?
5. Как се нарича тая част на която са забучени крушките?
2. Левият ти стоп е главният , ако не си го свързал а си свързал само десния , десния няма да ти свети.
3.Фар за мъгла - само един е.
4.Това ти е централното.
5. Платка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”