спукан радиатор
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
спукан радиатор
Здравейте! Значи проблема е следния: Имам Голф 2 и радиаторът има лека пукнатина отгоре-всъщност е пукната пластмасата там...Губи към 300мл на седмица
Моля да ми кажете това подлежи ли на лепене, колко струва и каде може да се направи в София?

- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
Аз имах същия проблем-подмокряше от тръбичката към разширителния съд и някъде от връзката между питата на радиатора и пластмасата-300-400гр на 200км.
Взех си препарат спиращ течове-марката забравих,малка синя тубичка с червена течност,струва около 7-8 лева,имаше май "HOLST" в името.
Засега -1 седмица не съм доливал.Същото съм ползвал и на друг автомобил-имаше ефект!
Взех си препарат спиращ течове-марката забравих,малка синя тубичка с червена течност,струва около 7-8 лева,имаше май "HOLST" в името.
Засега -1 седмица не съм доливал.Същото съм ползвал и на друг автомобил-имаше ефект!
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Deputata написа:реакция с въздух или където има пукнатина той реагира и се получава твърдо вещество.
Трябваше да ти покажа, точно този препарат как беше запушил 1/2 инч маркуч за авт. смукач... струващ 90 лв...
Едвам го изчистих.. телове мелове.. чудесии
Щото няма странични ефекти..
Да не говорим, че парното отслабва

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”