VW GOLF 4, 2002г. - бипкащ звук при десен мигач

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
perobulgaria
Автомобил:
Двигател:

VW GOLF 4, 2002г. - бипкащ звук при десен мигач

Мнениеот perobulgaria » Чет 02 фев 2012 19:20

здравейте, горд собственик съм на VW GOLF 4, 2002г., 1.9 дизел, 100bhp, колата е с десен волан. когато включа десния мигач започва да се чува бипкащ звук, който идва някъде от задният ляв стоп или някъде от отделението за аптечката. не намерих нищо конкретно в гугъл и нямам идея какво може да е. мигачите си работят, всичко е нормално, но звука предполагам си има причина и значение. колата е с фабрична аларма. звукът се чува и при аварийни светлини и дори когато отключвам и заглючвам колата, при премигването на мигачите. така е от 2 дена и не съм имал възможност да изследвам допълнително по-подробно. предполагам, че студа не е причина, защото държа колата в гараж. ще съм благодарен на малко помощ.

apolon
Автомобил: BORA 1.6 16V
Двигател: AUS 2000

Re: бипкащ звук при десен мигач

Мнениеот apolon » Чет 02 фев 2012 20:08

И какъв е "?".Най-вероятно е бибитка,а не извънземно и е скрита точно там откъдето се чува. :lol: :beer

raikkonen
Автомобил: Vw Golf 3
Двигател: ABF

Re: бипкащ звук при десен мигач

Мнениеот raikkonen » Чет 02 фев 2012 20:18

Да не би да имаш от тези "бипкащите крушки" за задната светлина?Ако имаш наи вероятно омасяване в задни леви светлини.

perobulgaria
Автомобил:
Двигател:

Re: VW GOLF 4, 2002г. - бипкащ звук при десен мигач

Мнениеот perobulgaria » Пет 03 фев 2012 11:41

звукът е като на зумер, и снощи изчезна. това, което направих е: изчистих предното стъкло с чистачките, след това задното и натиснах копчето за размразяване на задното стъкло. звукът изчезна, но още ми е чудно какво е било и евентуално какъв е шанса пак да се появи и с какво е свързан.

perobulgaria
Автомобил:
Двигател:

Re: VW GOLF 4, 2002г. - бипкащ звук при десен мигач

Мнениеот perobulgaria » Пет 03 фев 2012 16:35

май съм в грешка, това нещо пак си писка. вижда се какво представлява на снимките. установих едно нещо, този buzzer има отношение към теглича, но не знам каква му е функцията и кога трябва да писка, но съм сигурен, че не трябва да се обажда при десен мигач. диагностицирах с vcds lite, няма грешки или нещо необичайно. ако някой разбира от токове и тегличи да удари едно рамо.
phpgxyxY2AM.jpg

phpgxyxY2AM.jpg
Прикачени файлове
phpcZadmoAM.jpg

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”