Golf-a e от 1994г. GL - бензинов, 55kW.
Проблема е следния!
Както си карам и изведнаж колата изгасва, да както е на скорост, губи обороти стрелката залепва на 0 оборота!
Като опитам да изключа и включа отново на скорост не винаги пали. В случаите когато не пали стрелката стои на 0 обората, а е на скорост и се движа със 90-100, като отпусна саединителя спира доста бързо ако не запали
Този проблем с паленето се появява и кагато съм отишъл някъде, т.е. карал съм 10-15мин. спирам я и след половин час не може да се запали... Стартера върти всико е ок, но не може да запали... след изчакване от няколко минути въртя и пали веднага ... повярвайте ми това ми къса нервите.
Карах я на майстори(явно са били толкова и майстори...) казват всичко и е наред докарай я когато го направи този проблем ...
Един отвори автоматичния смокачв началото на лятото и го продуха( което май е само временно решение) и до около началото на месеца нямаше проблем( т.е. имаше, но 1-2 пъти на месец). Сега започна всеки ден..
Моля дайте съвет от какво може да е проблема, струва ли си да дам 150-200лв за нов автоматичен смокач, или пък проблема е свързан с електрониката?
Моля за съвет!