Голф 2 1.3i пали и изгася
-
kras44o
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 1.3i пали и изгася
Здравеите колеги!проблема ми е следния,колата пали и изгася или веднага или работи една две секунди и тогава изгася,това стана след голямия сняг и студ подсуших дистрибуторната капачка но нямаше промяна.После откачих дачика на Хол и спря да пали и си мисля,че не е от него.Даваите савети какво да правя,че в тоя студ не е работа без кола.Голфа е 1.3 пълна инжекция 91г.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Голф 2 1.3i пали и изгася
колега, имам същия голф и ми е правил този номер когато е много студено. Смених горивния филтър и се оправи. Трупат се боклуци или вода вътре и замръзват. Сменяй го по-често със смяната на маслото и няма да имаш ядове.
Здравейте,имаме същия проблем и го прави постоянно, в момента е спряна колата. Запалва, но като и подадеш малко газ и гасне. Пълна инжекция е като вашата и е съшия модел. Това го прави на всякъде, само лятото нямаме такива проблеми, на диагностика нищо не показва. Ако някой знае, как да се справим, моля да ни отговори. Благодарим предварително
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Син датчик.....
Измерете му показанията дали отговарят на зададените
Измерете му показанията дали отговарят на зададените
-
kras44o
- Автомобил:
- Двигател:
Моят проблем се реши като се постопли малко времето.Аз ммисля,че при мен беше от вода или боклуци в горивото,смених филтара и пак същото.Моят савет е или да изчакате да се оправи малко времето или в някои гараж на топло,но не бараите и не сменяите нищо защто нищо и няма на колата.А и да не забравя сменете бензиностанцията..
Благодаря на всички, които се отзоваха
Тя запали, като и затоплихме някакво реле ( мъжът ми е по наясно, но докато я докараме до в къщи, започна да хвърля масло ( тя не е една беля)
Че сега искаме, не искаме трябва да я водим на доктор
Сега си пали ама те и температурите не са такива, каквито бяха. Тревожи ни факта, че гасне и на кръстовища и къде ли не, но само зимата, лятото не прави така. Щеше дано отнесе тролея последния път като изгасна 
Хубав ден на всички
Тя запали, като и затоплихме някакво реле ( мъжът ми е по наясно, но докато я докараме до в къщи, започна да хвърля масло ( тя не е една беля)
Хубав ден на всички
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”