Голям проблем с голф 2
-
mirko.valchev
- Автомобил:
- Двигател:
Голям проблем с голф 2
Работата е там че знам че имам проблем със стартера и клемореда , но за да мога да я закарам до някъде където да мога да го оправя голфа трябва да го запаля и да го закарам преди една седмица успях да го запаля но бях заклещен от коли после когато най - накрая се махнаха въобще не успя да запали. Само стои все едно на контакт. Свалях акумулатора да го зареждам но е пак същото давах дори стартера на късо нищо клатих ключа беки се оправи нищо само прицъкване на стартера а дори няма как да го избутам защото пътя не е чистен и всеки опит за избутване би довел до затъване някъде другаде.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Голям проблем с голф 2
Или го дърпаш, или докарваш майстора с всичкия чарколяк при голфа, друг вариант не виждам 
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си намериш ел. схемите за колата, можеш да откачиш кабелите от клемореда и да направиш мостове там където трябва.
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Контактният ключ успява ли да се завърти до положение "старт" и чува ли се при това цъкване от към стартера?
-
mirko.valchev
- Автомобил:
- Двигател:
чува се чукване от стартера но изобщо не завърта , най странното е че и отверка да вкарам вместо ключ пак мога да завъртя клемореда
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”