питане за голф 4???
питане за голф 4???
здравейте колеги имам питане за голф 4 (2.8 в6 4 врати ел.пакет климатроник) какви части са нужни за прехвърляне от дясна на лява дирекция и дали е много сложно .благодаря
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: питане за голф 4???
Табло,рейка,еърбег(в таблото),барче,педали,кори за вратите,инсталация,кора за чистачките + чистачки,огледала,фаровете са различни,въздуговоди за парното и още куп неща,за които не се сещам в момента
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И сложи някой лев за труд... Навярно ще ти излезе колкото да вземеш кола с "нормална" дирекция
Пресметни добре, накрая да не се окажеш от... другата страна

благодаря на за написаното аз проверих колко ще струват тези части около 600 лв работата си е от мен и цялата работа ще ми стъпи на 3000-3500 със регистрацията
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
малко офф: Страничните огледала сменят ли се ? Някъде бях чул че и те се сменяли щото били по-различни.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ако наистина се вържеш към 600-700лв си е направо оферта да си вземеш кола с дясна геврекция и да я обънеш.Преди 4-5г. като смятахме с едни познати за Бора цената идваше над 5 хилядарки 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
И ламарината между двигателния отсег и купето също. Мокет, табло абсолютно пълен комплект с жабки и пластмаси. Инсталацията на цялата кола, че е на едно, няма връзки никъде. Някоя и друга спирачна тръбичка най -вероятно, някоя и друга тръба за хидравликата заедно с хидравличната рейка. Предните кори на вратите с дръжките и копчетата. Вътрешната част на климатроник/климатик-а, заедно с тръбите който отиват до трв-то. Огледала за обратно виждане, фарове, кората под чистачките, рамената на чистачките, моторчето с механизма на чистачките, общо взето е това + още куп пластмаси и гумени маншони за уплътнители и дупки 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”