Наскоро си купих фарове за мъгла за Golf-a ми (старите ги свиха преди известно време) и бих искал да питам, откъде мога да купя пластинките за закрепяне на самите халогени, които се намират тук: Както виждате на снимката имам една, но ми липсват останалите три.
Или можеш да си направиш сам от една ламаринка - като я прегънеш и от едната страна пробиваш отвор с по-голям диаметър, а от другата с по-малък и ще стегнеш халогените. По моргите малко ме съмнява да тръгнат да се занимават с някакви ламаринки в тоя студ.
В представителство на VW не хапят, още никой не са изяли. Скоро купувах оригинално болче беше лев и пластината е лев. В най лошия случай ако нямаш нищо 4 болчета + 4 пластини = 8 лева. Ти си прецени дали да послушаш колегите и да заредиш 20 лева гориво да обиколиш моргите и нищо да не намериш!
Минах през представителство на VW и си поръчах нови пластинки + винтове, всичко 6 гроша. Наистина на този клинч едва ли някой от автоморгите ще се навие да ми търси някакви пластинки за по 80 стинки... Благодаря! :)