Здравеите!!! Имам един въпрос,подариха ми тези дискови апарати с накладките http://www.wilwood.com/Calipers/Caliper ... o=120-6814 ,
чисто нови са. Та въпроса ми е дали ще мога да ги ползвам или не ? Голфа е 1.6sr с стандартни спирачни дискове.
Голф4 1.6 sr - Съвпадат ли? Дискови апарати Dynalite
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвпадат ли? Дискови апарати Dynalite
колега вземи един супорт и виж как се съвпадат дупките на захващането,много тунери съм виждал че монтират такива големи апарати но става с адаптери.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.ebay.co.uk/itm/Big-Brake-Kit ... 23125d1f56 виж например в този комплект и адаптерита са там прличащи на супорт...
- iorgaki
- Автомобил:
- Двигател:
icemenn написа:http://www.ebay.co.uk/itm/Big-Brake-Kit-VW-GOLF-98-06-13-4-piston-Wilwood-calipr-/150631948118?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item23125d1f56 виж например в този комплект и адаптерита са там прличащи на супорт...
Понеже колата не е при мене,и немога да ги наложа ще стане след няколко дни за това питам в форума. Искаш да кажеш че няма да съвпаднат дупките?
Аз пък се чудех дали диска не е малък за тях.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами и това може да се окаже,защото тези адаптери може да са къси например за 256мм диск може и да се по дълги за 280 и т.н. Трябва да видиш на място как ще са и да импровизираш или накараш някой стругар да ти направи такива адаптери,но не го препоръчвам,най-добре да си намериш такива адаптери/супорти
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
според мен си трябват адаптери.Вероятноста да станат точно е малка 
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Глупав въпрос може ли да задам?
Каква е целта на занятието? Нямаш си друга работа и се чудиш как да си направиш живота сложен?
Другите апарати няма да ти направят спирането по-добро. Това става със смяна на дисковете с такива с по-голям диаметър. От физиката знаем, че момента е равен на сила по рамо, т.е при по-голямо рамо - по малка сила. Тук във форума има тема на Морфей за ъпгрейд на спирачките на Четворка, само, че при 1.6 SR шенкела е лят и за по-голями спирачни дискове ти трябват други шенкели.
Те ти да четеш:
viewtopic.php?f=5&t=162379
viewtopic.php?f=52&t=245479
Каква е целта на занятието? Нямаш си друга работа и се чудиш как да си направиш живота сложен?
Другите апарати няма да ти направят спирането по-добро. Това става със смяна на дисковете с такива с по-голям диаметър. От физиката знаем, че момента е равен на сила по рамо, т.е при по-голямо рамо - по малка сила. Тук във форума има тема на Морфей за ъпгрейд на спирачките на Четворка, само, че при 1.6 SR шенкела е лят и за по-голями спирачни дискове ти трябват други шенкели.
Те ти да четеш:
viewtopic.php?f=5&t=162379
viewtopic.php?f=52&t=245479
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Определено ще има разлика
Ако забелязваш тези които колегата иска да сложи са 4-бутални срещу еднобутални на голфа.Вади елката и смятай 
- iorgaki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф4 1.6 sr - Съвпадат ли? Дискови апарати Dynalite
Така или иначе нестават наложих ги,много е голиамо разтоианието мегду дупките и не ми се занимава да ги преправиам .Мойте си спират много дибре ,но раших като имам по добри ако сувпадат ок ако не маината му.Затова ниама да правиа нищо ,благодаря на всички 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”