Колеги,
Тази вечер докато паркирам беше доста боксуване и как казват хората - подпалих съединителя.
Като вдигнах капака излезе пушек все едно гори нещо и смърдеше ужасно и не се седеше до колата.
Възможно ли е да има някакви последствия?
Подпален съединител Г-4
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Подпален съединител Г-4
Утре като тръгнеш ще разбереш
По точен отговор надали може да ти се даде 
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Да - назад си със феродото и гумите вероятно
Ако си отделя нормално - колата тръгва, ускорява итн. без да приплъзва съединителя, няма причина за притеснение.
Ако си отделя нормално - колата тръгва, ускорява итн. без да приплъзва съединителя, няма причина за притеснение.- noriac
- Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
- Двигател: 2000
MNA написа:Колеги,
Тази вечер докато паркирам беше доста боксуване и как казват хората - подпалих съединителя.
Като вдигнах капака излезе пушек все едно гори нещо и смърдеше ужасно и не се седеше до колата.
Малко Офф ама само да спомена , ама след такова палене после си наглеждай колата, защото така вчера пред очите на мой приятел след като един джип се е мъчел много време във снега го е оставил човека и след известно време се е подпали предницата , та моя приятел се е правил на пожарникар докато тоя дойде
Колега бая зор си му дал щом е замирисало
Споко,аз една Нова година,така жестоко затънах пред хижата в метър кал с една кола,че също замириса яко.Ама нищо и нямаше после
Споко,аз една Нова година,така жестоко затънах пред хижата в метър кал с една кола,че също замириса яко.Ама нищо и нямаше после

- kr1sh0
- Автомобил: BMW
- Двигател: 335d
MNA написа:Колеги,
То не е въпроса да подпалиш съединителя докато боксуваш.. 1. хубави гуми, 2: лашкане, ако си се окопал пускаш на 1ва да си върти гуми и буташ (ако няма кой да те бутне) Аз лично ако се мъча да излезна някъде.. правя 6-7 опита, оставя колата да "почине" малко, после пак и така.
Пробвай утре колега да изръчкаш яко колата във високите обороти, ако се вдигат оборотите по-рязко, а колата не ускорява, или ускорява по-бавно спрямо оборотите, значи ти е забуксувал съединителя, ако ли не.. пази го колега, че си е разход
-
MNA
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
Боксуване беше на заден, на полусъединител за да мога да изляза от коловоза и да направя перпендикулярен гараж.
Ако има някакво значение съединителя и притискателя са сменени преди не повече от 10000км. с оригинални такива закупени от VW.
Интересното е, че с предната ми кола съм боксувал в пъти повече и не е замирисвал съединителя.
Както каза един колега по-горе, утре със сигурност ще разбера дали има проблем.
Ако има някакво значение съединителя и притискателя са сменени преди не повече от 10000км. с оригинални такива закупени от VW.
Интересното е, че с предната ми кола съм боксувал в пъти повече и не е замирисвал съединителя.
Както каза един колега по-горе, утре със сигурност ще разбера дали има проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”