Пръскачки на предни чистачки Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
didug4
Автомобил:
Двигател:

Пръскачки на предни чистачки Г4

Мнениеот didug4 » Нед 17 яну 2010 13:04

Здравейте. Имам си едно проблемче. Маркучето за пръскачките на предните чистачки, дето се намира в единия краи на предния капак след като го отворя, все се самоизмъква, и периодично си оставам без пръскачки със зимна течност. Ако не си ги наместя тея маркучета, се едно нямам - пръскачки. Има ли вариант за свързването на тези маркучета .. за да не се чувствам прецакан. Мислех си за бързозалепващо лепилце, ама един комшия - уж разбирач - вика
mi ne znam kvo 6e e tva lepilo deto dyrji na voda i metilov alkohol
.
Същия комшия вика -
оtiva6 i kazva6 kyv ti e problmea marku4eto se vadi iska6 skobi4ka s bolt zatqgane i taka
.

Та ако обичате споделете мнения, как да се отърва от този проблем.

Потребителски аватар
julien
Автомобил:
Двигател:

Re: Пръскачки на предни чистачки Г4

Мнениеот julien » Нед 17 яну 2010 13:09

и на мен така ми ставаше докато не се ядосах и после отидох и си взех онова лепило капчица нещо като канаколид и накрая залепих маркучето за главичката на праскачката и готово от тогава нямам проблем :) пробвай и ти така

emko_
Автомобил:
Двигател:

Re: Пръскачки на предни чистачки Г4

Мнениеот emko_ » Нед 19 фев 2012 14:36

отиди в някои зоо магазин и земи маркуче за помпа пасва идеално малко се нагрява с запалка и влиза на зор :)
И няма да имаш проблем с измъкване а колегата с капчицата не е прав став да се залепи наистина но това лепило като засъхне става на люспи и може да запуши самата праскачка дано съм бил полезен :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”