Проблем с обортомера г2
Проблем с обортомера г2
Здравейте колеги от 1 година имам голф2 1.6 RF оборотомера играе като луд щипвам леко газта и като се засили отива в 5000-6000 оборота пада до 0 и брадясвам докато се спре пак на 900 смених целия километраж историята същата викам си карай няма да му обръщам внимание нооо вече взе да ме изнервя много.Та въпроса ми е някои имал ли е подобен дерт и как го е решил?
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Проблем с обортомера г2
Преди време някои беше писал за подобен проблем, не си спомням точно, но мисля че решението беше в кабеляците на колата. Оборотомера взема сигнал директно от бобината на запалването, проследи какво става около този кабел, спомена ми е че е зелен на цвят. Другото което е важно е масата на таблото. Всички минусови кабели (маси) на инсталацията в купето са захванати на едно мпсто над предпазителите в ляво, провери там какво е положението. По съм склонен да набедя, че някоя маса не е наред и от там ти е проблема с оборотите на таблото.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Няма проблем, стига да е от полза това кото ди писах.
Ами то така или иначе ще свалям таблото явно и явно и това ще ми е предтекста да сложа табло и километраж от 3-ка 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”