Колеги здравейте.Харесал съм си широк нож за голф-а но в сайта има 2-модела които ми се виждат абсолютно едни и същи.
Единият е този: http://ilkomotor.com/index.php?productID=229
Другият е този: http://ilkomotor.com/index.php?productID=496
Имат ли някаква разлика двата и кой ми препоръчвате защото като ги гледам са абсолютно еднакви.
Широк нож Голф 3
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Re: Широк нож Голф 3
На тези двата разликата е в производителя, аз лично бих предпочел да взема здрав, оригинален втора ръка!
Успех с избора.
Успех с избора.
Мерси за отговора колега.Значи тези които ти показах не са надежни колкото оригиналните?
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Когато съм купувал неоригинални вежди за калници и броня съм имал проблем с напасването, отделно самия материал не е толкова пластичен и е по-крехак, а ножа няма начин да не го закачиш някъде особено ако си със спортно окачване.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Като купуваш гледай да е по-гъвкав, за напасването не съм имал проблем и с най-фалшивите.
Мерси за отговорите колеги ще го поръчам и ще видим дали ще има проблеми и дано да е по-гъвкав.
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
какъвто и да си вземеш ако караш ниска кола 4упи се,зависи как караш подбираш ли си пътя и пазиш ли!
тия които ти разправят 4е не се 4упи оригинален нож ми ги прати на мен да им обясня как се 4упи и как се лепи!
тия които ти разправят 4е не се 4упи оригинален нож ми ги прати на мен да им обясня как се 4упи и как се лепи!
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
chefo_ написа:какъвто и да си вземеш ако караш ниска кола 4упи се,зависи как караш подбираш ли си пътя и пазиш ли!
Бая мачкане трябва да бъде, за да счупиш оригинален

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Ако си със спортно окачване изобщо не ти трябва широк нож, верно, че изглежда яко и променя визията, но се ограничаваш още повече, от няколко дни съм със спортно окачване и аз мислих да си взема широк нож, но вече размислям поради факта, че успях да задера тесния нож, в момента тесни нож е на има няма 10/12см, представи с широкия нож на колко сантиметра ще е, аз ще ти кажа не повече от 5/8см от земята!!!!!
Ако си с нормално окачване проблеми няма да имаш!!!!!
Поздрави!!!!!
Ако си с нормално окачване проблеми няма да имаш!!!!!
Поздрави!!!!!
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих тайвайнския преди половин година и на първото закачане и се отчупи едно голямо парче.Няма никаква еластичност,супер твърд е и дори като го поставях и неможа да пасне добре,дойде по-къс където се събира посредата отпред на бронята и се налага да побългарявам.Така,че според мен аржентинския може да е по-добър.Аз може би ще си взема него когато реша да сменям този стария.Успех 

- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
на моята кола ножа е от илкомотор аржентинския
двете парчета прилепват платно но е прекалено ниска и ги чипи като вафли по "мазните български улици" 

Колеги взех този аржентинския нямаше проблеми със слагането дойде си всичко както му е реда.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
daniel4o написа:Колеги взех този аржентинския нямаше проблеми със слагането дойде си всичко както му е реда.
Колега, някакви впечатления от ножа имаш ли вече, еластичен ли е, добре ли се напасна особено на снадката между двата ножа!
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
doaiena написа:daniel4o написа:Колеги взех този аржентинския нямаше проблеми със слагането дойде си всичко както му е реда.
Колега, някакви впечатления от ножа имаш ли вече, еластичен ли е, добре ли се напасна особено на снадката между двата ножа!
малко по нагоре сам написал прилепват идеално но не е много еластичен

- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Тези аржентинците са се научили и правят нещата да не кажа едно към едно с оригиналните, но както казва колегата самата пластмаса е много кофти и се троши като халва. Сменяхме "очиларката" на Г4 и при първият безобиден удар стана на части