смяна на тампоните на мотора ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
смяна на тампоните на мотора ...
значи имам голф 2-ка 87-ма , 1.8 ГТИ , ходих на диагностика за др нещо тука в предишните седмици и ми казаха че левия тампон е заминал , но и десния е на път , та явно трябва да ги сменя и двата , та мисалта ми е ква им е ролята и дали мога да ги остава за след зимата и пролета да ги сменя ( като имае предвид да си карам зимата ) или мога да нанеса някви повреди от такова каране ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И гледай, колега, да е читав тампон, защото аз си смених моя, щото беше здрав, но уморен. Сложих някакъв, уж маслен и колата почна да тресе като верижен трактор!
Истраях го една седмица и си върнах стария. Явно ще се сменят напролет и трите комплект, ама с хубави! За сега само хамалогията под колата ми остана...

Истраях го една седмица и си върнах стария. Явно ще се сменят напролет и трите комплект, ама с хубави! За сега само хамалогията под колата ми остана...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
приятел гарантирам ти че двата задни сам няма да можеш да ги смениш с предния ще се справиш не е трудно,но моето мнение е да си смениш предния и то с марков в юнитреид доколкото знам е 130лв.Аз смених и 3те като задните не бяха за смяна взех lemforder(не се пише точно така но
)190лв, а можеше за 130 само предния оригинал от юнитреид.Лично мое мнение
успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
deyan_petrov написа:приятел гарантирам ти че двата задни сам няма да можеш да ги смениш с предния ще се справиш не е трудно,но моето мнение е да си смениш предния и то с марков в юнитреид доколкото знам е 130лв.Аз смених и 3те като задните не бяха за смяна взех lemforder(не се пише точно така но)190лв, а можеше за 130 само предния оригинал от юнитреид.Лично мое мнение
успех
аз до колкото знам са два отпред на двигателя и 1 на сторостите ?
и трябва ли задалжително да са от 1.8 ГТИ или може и от др конфигурации да са ?
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- FreAk
- Автомобил:
- Двигател:
barz_i_iarosten написа:oettinger112 написа:Може и от Москвич 412,ти пак продължаваш с безмислените си въпроси.
просто има един фр . който има от 1.8 (неговия не е ГТИ и е 90 к.с.) чисто нови така и неможа да ги сложи на неговия голф и мисалта ми ако стават да ги взема да не давам пари , знам че от германия ги донесе ....
би трябвало да са еднакви

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”