проблем с пълненето на резервоара
-
didoto4kata
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с пълненето на резервоара
пълни се 1-2 литра и спира като при пълен резервоар и излиза навън
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Re: проблем с пълненето на резервоара
Това го забелязах и при мен последния път като зареждах, вътре най-много да имаше 20 литра, а изключваше, без да прелива де. Ще ми бъде интересно и аз да разбера на какво се дължи това нещо 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Ако става въпрос за Голф 3, има една клапа когато се отвори капачката на резервоара и се вижда, метална е! Явно когато се вкара пистолета, докрай на гърловината и бензина дойде в повече и почва да изк. пистолета на колонката, обаче когато пистолета не е вкаран целия, а само налива върху капачето на резервоара, около гърловината този проблем го няма при мен, явно въздуха неможе да излезе и затова се получава!
-
didoto4kata
- Автомобил:
- Двигател:
на колонката пробваха и по навън и по навътре-не влиза бензин
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
При Г3 има копченце за обезвъздушаването намиращо се на самата гърловина, предполагам, че и при другите VW го има.
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Запушен ти е маркуча за излишния въздух от резервоара.Продухай ги и ще се оправи.
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Да кажа днес какво стана.
Аз днес напълних догоре, сам си зредих и тоя път обаче на втора позиция на пистолета нямаше проблеми, даже си го обезвъздуших, побра 38 литра лакомника, направо ми олекна портмонето
при 2.76лв.
Пробвах маркуча, който е на кутията на въздушния филтър, с надуване и изсмукване си мърда някаква клапа в кутията - чува се се движението. Нямам обяснение защо стана така предния път, като се има предвид, че сложих само към 10 литра
Аз днес напълних догоре, сам си зредих и тоя път обаче на втора позиция на пистолета нямаше проблеми, даже си го обезвъздуших, побра 38 литра лакомника, направо ми олекна портмонето
при 2.76лв. Пробвах маркуча, който е на кутията на въздушния филтър, с надуване и изсмукване си мърда някаква клапа в кутията - чува се се движението. Нямам обяснение защо стана така предния път, като се има предвид, че сложих само към 10 литра

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”