Голф 4 - Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
- ba6ticata
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 - Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
Ударих в дупка(все още ги има)и ми изчезнаха преден десен и заден ляв габарит,заедно с фара за къси светлини.Утре на светло ще проверявам предпазителите,но ако някой има такъв случай - да сподели.Наскоро смених целия десен фар,просто за информация иначе модела е Голф 4 ,1.6 98г.
- surgula
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
Колега най-вероятно е предпазителя, но за всеки случай погледни буксите на фара да няма някой откачен кабел който да е окъсил и от там бушона да заминава. Също така в възможно крушката да е се е счупила и от там да е станало късото.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
Първо провери самите крушки, от сътресението нишката може да се скъса - тоест крушката да изгори. Макар, че 3 крушки - дупката трябва да е била доста страшна.
- ba6ticata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 - Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
Благодаря за съветите,но се оказа наистина сериозна дупка.Две габаритни(отпред и отзад)и халогена за къси светлини бяха изгорели или по скоро откъснати реотанчета,защото нямаше потъмняване на балона.Просто нощем вече не може да се кара докато не се изкърпят дупките.
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 - Изчезна ми преден десен и заден ляв габарит?
ba6ticata написа:Благодаря за съветите,но се оказа наистина сериозна дупка.Две габаритни(отпред и отзад)и халогена за къси светлини бяха изгорели или по скоро откъснати реотанчета,защото нямаше потъмняване на балона.Просто нощем вече не може да се кара докато не се изкърпят дупките.
Което със сигурност няма да е скоро.
ГЕРБ. Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”