В кой сервиз регулират фарове ???
В кой сервиз регулират фарове ???
Кажете в кой сервиз да отида утре (събота) да ми регулират фаровете на Golf 3 и колко пари е ако знаете ? Благодаря 

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
njama написа:scirocco gt написа:В Надежда ще ти бъде ли удобно?
ми не много ама кажи все пак
www.heed-auto.com
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Чувал съм следното , но никога не съм го правил сам :
колата се паркира с предницата към стена на разстояние 2,5-3м. на тъмно. Отражението на фаровете в стената трябва да е равно на височината на автомобила, т.е. като се погледне отстрани лъчите светлина трябва да седят като хоризонтално продължение на капака. Левия фар трябва да сочи направо, без отклонения в ляво, десния-също така, но леко повдигнат - за по-добра осветеност на страничната маркировка.
Въпреки всичко това аз не бих тръгнал да ги регулирам сам, в сервиза знаят по-добре, а от това може да зависи и живота ми при нощно шофиране....
колата се паркира с предницата към стена на разстояние 2,5-3м. на тъмно. Отражението на фаровете в стената трябва да е равно на височината на автомобила, т.е. като се погледне отстрани лъчите светлина трябва да седят като хоризонтално продължение на капака. Левия фар трябва да сочи направо, без отклонения в ляво, десния-също така, но леко повдигнат - за по-добра осветеност на страничната маркировка.
Въпреки всичко това аз не бих тръгнал да ги регулирам сам, в сервиза знаят по-добре, а от това може да зависи и живота ми при нощно шофиране....
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Абсолютно сам си ги регулирам! Не е кой знае каква философия и кинти за това не давам. Във Форума има много написано по тая тема - схеми, формули и прочее. Аз, обаче, отивам на тъмна улица и настройвам левия фар да прави светло "петно" около 60м пред колата - десния малко по-далеч. Според моето шофиране това е добра настройка.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”