Бенз.помпа на голф 3 1.8 ADZ ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ivo 1983
Автомобил: Golf 3
Двигател: ADZ 1996

Бенз.помпа на голф 3 1.8 ADZ ?

Мнениеот Ivo 1983 » Пон 12 мар 2012 19:30

Привет. Днес, тръгвайки за работа колата измина 500м прекъсна в движение, точно на завоя :beat_butt2 и до там. Въртя - не пали. Лошото е и че не чувах помпата. Колата няма газова:lol: /Звъня на майстора. Идва той и вика -помпата не жужи :banghead: Чудесно си мисля, нЕма що :beat_butt2
Затегли я той до сервиза и вика.Дистрибуторната капачка е приключила и помпата не ще да работи ще я разглабям. Айде, капачката 18 лв. се преживяват, ма пуста помпа си мисля...втора употреда 80 лв., а нова не ми се мисли :screwy - за оригинална говоря :mrgreen: Та разчастил я той, подал обратно напрежение - гледал да не е запакла...не държа по малко от половин резервоар уж с тая цел, та добрата новина беше, че не е запекла 8) Поразчасти я, огледа - всичко си било добре - сглоби я и само докосна ключа и дзвЕро запали :banana Обясни ми, че никой не може да каже до кога ще работи тая помпа...
Та въпроса ми е да търся ли да купувам нова помпа или да чакам тая да приключи. Нямаше никакви признаци да откаже - нито виеше, нито нищо :?
ПС То скоро и газчица като сложа ще и облекча съвсем работата mhihi

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Re: Бенз.помпа на голф 3 1.8 ADZ ?

Мнениеот pesho_sl » Пон 12 мар 2012 19:48

По принцип за 80 лв можеш да си намериш чисто нова помпа без кожуха (няма да е оригинална BOSH или VDO). Но никой не може да ти гарантира колко ще изкара. Аз си купих такава и изкара има няма 6 месеца, но може би аз съм си виновен за това.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”