Амортисьори MONROE или MANDO

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kalpazanski
Автомобил:
Двигател:

Амортисьори MONROE или MANDO

Мнениеот kalpazanski » Пон 05 мар 2012 17:51

Здравейте колеги! Какви задни амортисьори ще препоръчате- маслен на Mando или маслен на MONROE или газ/маслен на MONROE ? Ако някой има впечатление от тези марки моля да сподели :)

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Re: Амортисьори MONREO или MANDO

Мнениеот cheatereye » Пон 05 мар 2012 22:38

Вече 2-ра година карам с маслени на MONROE и съм много доволен, също така и гаранцията, която ми дадоха е 5 години(доволно според мен). Обират меко неравностите по пътя и не возят, като лодка ;)

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Пон 05 мар 2012 22:45

Изображение

Туй е.

kalpazanski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalpazanski » Пет 09 мар 2012 18:04

Извинявайте, правописна грешка. MONROE е марката. Вече ги купих и монтирах. Амортисьорите са газомаслени. Първите ми впечатления са, че возят една идея по твърдо от старите ми маслени неизвестна марка. Дано изкарат достатъчно дълго време :) Гаранцията им е 3 години.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 09 мар 2012 18:17

kalpazanski написа:Извинявайте, правописна грешка. MONROE е марката. Вече ги купих и монтирах. Амортисьорите са газомаслени. Първите ми впечатления са, че возят една идея по твърдо от старите ми маслени неизвестна марка. Дано изкарат достатъчно дълго време :) Гаранцията им е 3 години.

хубаво ще е да обясниш условията по гаранцията и от къде ги купи за да е полезна темата

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Re: Амортисьори MONROE или MANDO

Мнениеот cheatereye » Съб 10 мар 2012 8:30

Гаранцията не важи при следните условия:

1. При неравномерно износване.
2. Ако частта не е монтирана съгласно добрите сервизни практики.
3. Ако частта е била видоизменена или повредена при неправилно монтиране или експлоатация на автомобила, противно на инструкциите на производителя.
4. Ако частта е монтирана на видоизменен автомобил или различен от този, за който е предназначена.
5. При повреди причинени от катастрофа.
6. При дефекти, причинени от неподдържане или неправилно поддържане на автомобила.
7. Гаранционното обслужване се осъществява само при наличието на попълнена валидна гаранционна карта.
8. Гаранцията отпада при нарушен външен вид, поправка или промени на гаранционната карта.
9. Повреди причинени от неоторизиран ремонт или разглобяване на продукта, повреди причинени от всякакво недобро/грубо третиране или лошо приложение.
10. Повреди причинени от нормално износване.
11. При замяна на дефектирал продукт с нов, не се издава нова гаранционна карта, а се запазва гаранционният срок на заменения продукт.
12. Гаранцията за огледала Mekra и Unitruck е валидна само за електрическото управление.
13. Гаранцията за марките Aspock и Dasteri важи за сигнални лампи и диодни продукти.
14. Гаранцията е ограничена до замяна на продукта с нов продукт от същия или алтернативен производител. Във втория случай е възможна разлика в цената за сметка на клиента.

Потребителски аватар
polski-grizach
Автомобил:
Двигател:

Re: Амортисьори MONROE или MANDO

Мнениеот polski-grizach » Съб 10 мар 2012 10:04

Маслен монро!Не се занимавай с глупости.Слагай и карай. :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”