Няколко въпроса
- Armanityyy
- Автомобил: Vw Golf 3 GTI
- Двигател: 2e 1995
Няколко въпроса
Здравейте колеги искам да ви попитам на ангренажа на Голф ГТИ с 2е мотор фабрично има ли капак? И другия въпрос ми е каква марка амортисьори да сложа отпред на същия голф.Досега бях с билщаин спортни,сега мисля да минавам на кони... Предложете нещо което сте пробвали и ще искара повече. Благодаря предварително 

- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Няколко въпроса
разбира се, че има капак. Аз мисля, че тези марки амортисьори са сравнително добри и издръжливи. Ако искаш си сложи оптимал или монро пък тогава ще видиш какво е!
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Има капак на всички автомобили които са с ремък.Той предпазва ангренажния ремък от скъсване ако попадне нещо м-у зъбите на ремъка и зъбните колелета.Но ако нямаш трябва да си потърсиш от морга от същия модел двигател.На 2Е е малко по висок от на 1.8.Разликата е в главите на моторите.А амортесьорите можеш да ползваш кони,малко по меко возят от билщайн.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”