Няколко въпроса

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Armanityyy
Автомобил: Vw Golf 3 GTI
Двигател: 2e 1995

Няколко въпроса

Мнениеот Armanityyy » Пет 09 мар 2012 18:53

Здравейте колеги искам да ви попитам на ангренажа на Голф ГТИ с 2е мотор фабрично има ли капак? И другия въпрос ми е каква марка амортисьори да сложа отпред на същия голф.Досега бях с билщаин спортни,сега мисля да минавам на кони... Предложете нещо което сте пробвали и ще искара повече. Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
teddy
Автомобил: golf 4
Двигател:

Re: Няколко въпроса

Мнениеот teddy » Пет 09 мар 2012 19:23

разбира се, че има капак. Аз мисля, че тези марки амортисьори са сравнително добри и издръжливи. Ако искаш си сложи оптимал или монро пък тогава ще видиш какво е!

Потребителски аватар
polski-grizach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polski-grizach » Съб 10 мар 2012 10:24

Има капак на всички автомобили които са с ремък.Той предпазва ангренажния ремък от скъсване ако попадне нещо м-у зъбите на ремъка и зъбните колелета.Но ако нямаш трябва да си потърсиш от морга от същия модел двигател.На 2Е е малко по висок от на 1.8.Разликата е в главите на моторите.А амортесьорите можеш да ползваш кони,малко по меко возят от билщайн.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Съб 10 мар 2012 10:38

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”