за оборотите на Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vvn52
Автомобил:
Двигател:

за оборотите на Голф 2

Мнениеот vvn52 » Пет 09 мар 2012 18:57

Здравейте колеги, имам от няколко години ГОЛФ-2 с автоматични скорости, бензин,1.6 карбуратор от 1989г. на 105000км. (реални). От преди месец като запаля след 20тина секунди си вдига оборотите много над нормалното и като загрее напълно рязко падат на нормалните малки обороти. Оборотите толкова се вдигнати, че включването на директна става със силен удар. Не ми се говори за разхода той е над 15/16 на 100.Два пъти свалям филтъра и проверявам многото маркучи на вакумите, но видимо не се открива нищо спукано или скъсано. Моля ако някой има познания по този карбуратор нека помага.Предварително много благодаря.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Re: ''ПОМОЩ ОТ ПРИЯТЕЛ'' за оборотите на Голф 2

Мнениеот Geleto » Пет 09 мар 2012 19:10

vvn52
Автомобил:
Двигател:

Re: за оборотите на Голф 2

Мнениеот vvn52 » Нед 11 мар 2012 19:57

Господин " ГЕЛЕТО" не си спомням да съм търсил сервиз , а само информация. Много ми е обидно , че този форум се ползва за комерсиални цели. Господа администратори питам защо разрешавате това , това рекламна агенция ли е ? Моето мнение е ,че тези форуми са за обмяна на опит и мнение между колеги. Господа администратори защо изобщо регистрирате участници които се подиграват с вас като си крият местожителство ( София Passat B4 1.8 MI) или(Местожителство: София Орландербург " viewtopic.php?f=13&t=29623 "). При едно такова регистриране много ясно, че форума ще се ползва за не чисти цели.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 12 мар 2012 18:02

Господин vvn52, нямах намерение да ти отговарям ама попаднах на това http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=69543 и реших да ти кажа някои работи!
1. Предложих ти колегата защото се е доказал през годините с дела и действия! Не го познавам лично!
2. Който и друг да е :клубен майстор: също ще ти помогне със БЕЗПЛАТЕН съвет. А и не само клубен!
3. Не ми стана ясно къде видя комерс?
4. Адрес и телефон мога да ти пратя на лични ако държиш :idea:

vvn52
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vvn52 » Вто 13 мар 2012 18:51

АКО ТОВА НЕ Е ЗА РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ,ТО КОЕ Е ПО КОМЕРСИАЛНО ТОГАВА: (Ако карбураторът ви създава някакви проблеми моля звънете и не ме жалете.Ще помагам на всеки.Просто няма карбуратор който да не съм го вкарал в правилния път и нормална работа.С изключение на издънката на немската технология PIERBURG 2EE.Хора които са ми гласували доверие след мойта намеса са оставали много доволни от работата ми.За това си позволих да пусна подобна тема.А и карбураторите са ми слабост.
Други ремонти които извършвам:
Всичко без основен ремонт на ДВГ.не,че немога да го направя но си заемам помещението.Компютърна диагностика на автомобили от VAG-групата до 2009год.
За връзка с мен моб.телефон-0897/845 569 Люси )

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”