Теч на антифрийз голф 4
Теч на антифрийз голф 4
Колеги можете ли да ми помогнете с един проблем.Проблема е от месец август,тогава бях в София и карах в най-големия трафик и тъкмо преди да изляза от града и лампата за антифриза светна,веднага спрях отворих капака и видях,че антифриза е паднал доста под минимума.Долях му малко вода и на първата бензиностанция си купих антифриз налях.После като я изкарвах от гаража забелязах че има локвичка около 5-6 см с червена течност.Понеже не съм много запознат с техническата част не мога да ви кажа от къде точно тече,вмисъл такъв знам къде е но не знам какво е там пада се под двигателя най-отдолу има един болт и до него две дупчици(не се е охлабил пробвах го)Там мисля че има някаква гарнитура и да не би тя е дала фира,или пък водната помпа е там не знам.И така в месеца си доливам около 500мл течност вече 4 месец.Да не би колата като съм я карал в София и тази гарнитура да е избила.Мисля на мястото да му сложа силикон устойчив на висока температура може и да спре.От горе нищо не се вижда проблема е долу на тази желязна част нещо се съединява там ама какво не знам. Голфа е 1.6 бензин АКЛ
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теч на антифрийз голф 4
Ремъци с водна помпа сменял ли си?Звучи ми много опасно,така както си караш колата! 

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теч на антифрийз голф 4
Направи една снимка,да видим
Може там да се стича от някъде по-нагоре и дори да го мажеш със силикон,да не постигнеш нищо.Също така може да е опасно,както са казали колегите,защото може да се счупи и да изтече всичко.Дай снимков материал или отскочи до някой удобен за теб сервиз (харесай си от раздел Сервизи),да се види за какво става дума и да не стане по-голяма беля.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”