Проблем със задна скорост на МК2
Проблем със задна скорост на МК2
Здравейте приятели,имам проблем със задната скорост на мойта Джета МК2 1,6 ТД ,нещо със лостовата система е,защото си я включвам от кутията директно,някой да е имал този проблем и как го е решил :Д
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Проблем със задна скорост на МК2
Koлега извинявай,ама по-несериозна тема от това не бях виждал скоро...Обясни как стои цялата работа,как стана проблема,махни маншона на лоста и виж дали всичко е там,слез под колата и поогледай...
Така може само да гадаем
Така може само да гадаем- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със задна скорост на МК2
toshara написа:Koлега извинявай,ама по-несериозна тема от това не бях виждал скоро...Обясни как стои цялата работа,как стана проблема,махни маншона на лоста и виж дали всичко е там,слез под колата и поогледай...Така може само да гадаем
Наистина трябва да обясниш по-подробно, кога стана, изведнъж ли отказа или постепенно се прецака, под маншона има ли много боклуци, бялата пластмаса в какво състояние е?
Като взех предишния голф задната се включваше трудно и колегите ми се смееха, че не мога да си превключвам скоростите и затова хъркат и накрая се оказа, че предишния собственик при смяната на съединителя е изкривил една щангичка.
Веднъж един камион щеше да ме сгази щото се опитах да направя обратен завой пред него, ама се забучих с предницата в банкета и не мога да включа на задна и камиона, който беше много далеч постепенно се приближи съвсем и се наложи да спре, а причината се оказа съвсем тривиална, една щипка за пране беше паднала върху кожичката и се беше заклинила между лоста и пластмасата. Освен тези са възможни още 80004 причини за проблема ти, за да не ги изброяваме всичките трябва да обясниш повече.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”