Колеги,
Лявата, която е по-тънка и къса си личи, че е от плътно желязо, но мен ме интересува дясната полуоска, тази която е доста по-дълга и дебела дали и тя е от плътен материал или е куха вътре.
Поздрави!
Полуоска Г-4 1,6
-
marin_andonov
- Автомобил: VW
- Двигател: TAIGO
-
marin_andonov
Re: Полуоска Г-4 1,6
qncho написа:Дългата полуоска е коха вътре,не е плътна.Направена е от тръба,като карданите.
Други мнения, или 100% е така?
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
След казаното специално от Ячно, да питаш дали на 100% е така, е мноооого несериозно. По отношение на технически въпроси, той е едине от неколцината хора във форума (и не само), на които мога да им имам пълно доверие и да приема казаното за чиста монета...
А ако след неговото мнение ти пишат 10 човека, че е плътна, какво правим?
-
marin_andonov
pe6kata написа:След казаното специално от Ячно, да питаш дали на 100% е така, е мноооого несериозно. По отношение на технически въпроси, той е едине от неколцината хора във форума (и не само), на които мога да им имам пълно доверие и да приема казаното за чиста монета...
Колега,
Не го познавам Янчо и не знам неговия отговор колко е точен, затова се интересувам.
Във форума съм се начел на какви ли не бисери (предполагам и ти), които ужким са 100% верни, така че по несериозно е ти да ми отговаряш така отколкото моя въпрос след отговора на Янчо.
Поздрави!
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
има го и този момент, да
-
marin_andonov
qncho написа:Извинявай колега,но какво искаш да правиш със дългата полуоска?
Има един участък от нея (някъде около 5см.),където беше подфушено покритието и като го махнах падна нещо като люспа а под нея имаше някаква кора(не знам дали е някакво допълнително покритие или е част от корозия) около 1мм. която също падна и се раздроби а отдолу се показа ръжда.
Ако е плътна полуоската може и 30г. да изкара (къде има една дума), но ако е куха се чудя колко е дебела и дали има някаква опасност от скъсване, дали може да се обработи по някакъв начин местото и всичко да е 6 и т.н.
Последна промяна от marin_andonov на Съб 17 мар 2012 16:45, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Моите полуоски (на голф2) са добре ръждясали и двете от доста години и още не са се скършили. Твоите едва ли са по-тънкостенни. Ако голфа ти не е 300 коня полуоските ще надживеят купето, дори и да ръждясат.
Няма място за претесняване,карай си колата спокойно не може да изгние.Полуоската е дебелостенна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”