Проблем с предно дясно ел. стъкло на Голф 3, 96 г,

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Damianski
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AFT

Проблем с предно дясно ел. стъкло на Голф 3, 96 г,

Мнениеот Damianski » Съб 17 мар 2012 23:08

Изрових повечето (не знам дали са били всички) теми за проблеми с ел. стъклата при Голф 3 , намерих доста хора с моя проблем , но не открих написано решението на проблема :dontknow:
Стъклото работеше до преди 2-3 седмици , но сега като натисна бутона се чува щракане и при запален двигател се усеща леко затормозяване на двигателя след което отново се чува щракането и това е ... стъклото не помръдва грам :horror: Пробвах с бутона от лявата врата , с бутона от неговата си врата и все същата работа ... чува се цъкането , тормози се двигателя и по лампата на плафона за купето се вижда че тока спада понеже и светлината намаля за секунди.Стъклото се сваляше и вдигаше без никакви поблеми,стържения,скърцания,забавяния.Пробвах да размърдам вратата и маншона с кабелите , но ефект нямаше.Пробвах да го натисна с ръка надолу докато държа бутона за сваляне но пак нищо.

Потребителски аватар
tot_1425
Автомобил: GOLF 3
Двигател: ABD 1994

Re: Проблем с предно дясно ел. стъкло на Голф 3, 96 г,

Мнениеот tot_1425 » Съб 17 мар 2012 23:25

Колега,свали кората на вратата и разглобявай.То ще си покаже.Щом двигателя работи и се тормози,а стъклото не мърда най-вероятната причина е разплетено жило-възкачено по ролката или заклинено в бронята си. Виж тази тема:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=145061&start=0 Успех!

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с предно дясно ел. стъкло на Голф 3, 96 г,

Мнениеот vasex » Нед 25 мар 2012 21:16

колеги и аз имам проблем и ме дразни предно дясно и той е следният като бодна копчето налевия и го задаржа се сваля колкото искам или докрай няма ядове ама на дясното като го натисна един пут го сваля 5см ако го задаржа започва да го сваля със х5см и това ме дразни как да го оправя и да се отваря колкото искам а не колкото то си иска колата е Г3 91г :bishop :bishop :bishop

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”