Golf 3 2.0 115 k. Гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
maikalcho
Автомобил:
Двигател:

Golf 3 2.0 115 k. Гасне

Мнениеот maikalcho » Пон 19 мар 2012 21:28

Колата е 2.0 115 коня и си бачка добре ама когато и скимне и като пусна газта и гасне не го прави винаги ама като го направи е страшно дразнещо ... някои ако има идеики да сподели , почерпката е гарантирана :beer ... като не ще ходи на компа :)

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Re: Golf 3 2.0 115 k. Гасне

Мнениеот vladovelin » Вто 20 мар 2012 18:46

Преди време моята така гаснеше на пх.На светофарите трябваше да подържам оборотите с педала на газта.Причината се оказа в един спукан маркуч, който тръгва от електромагнития клапан за бензиновите пари и отива в колектора след дроселклапата.От него смучеше въздух и гаснеше.След смяната му се оправи.

Потребителски аватар
maikalcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maikalcho » Сря 21 мар 2012 11:57

Заглавие: Golf 3 2.0 115 k. Гасне

vladovelin написа:Преди време моята така гаснеше на пх.На светофарите трябваше да подържам оборотите с педала на газта.Причината се оказа в един спукан маркуч, който тръгва от електромагнития клапан за бензиновите пари и отива в колектора след дроселклапата.От него смучеше въздух и гаснеше.След смяната му се оправи.

колега можеш ли да ми пратиш някои снимка, че ми е нова колата и още не я познавам добре ... ама съм я оглеждал и всичко е като ново има само един маркуч дето тръгва от долу за маслените пари дето маже инжекцията и той е прецакан инак всичките други са перфектни ... ако я закача на копм няма ли да покажа. А има и нещо друго казаха ми, че трябва да пръсна със спреи дебитомера и клапата може при тях да е проблема, защото го прави когато му скимне случва се да не го прави а като почне направо ме побърква и като е студена маи го праи по често като е на газ :roll:

Потребителски аватар
maikalcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maikalcho » Сря 21 мар 2012 20:52

мисля, че за сега проблема го стабилизирах купих си спреи за почистване на дебитомера и клапата за въздуха бяха доста омазнени утре ще я видя студена какво ще стане :) Но сега не гасне :banana

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”