масло по радиатора
-
- Автомобил:
- Двигател:
масло по радиатора
На питата на радиатора има масло от към страната на решетката. Измивам го с пароструйка и пак се появява. Нивото на маслото и на антифриза не спада. Какво става не знам помогнете!!!
Колега в коя част на радиатора го има това "масло"? В горната или в долната част която е под бронята и се вижда от долните отвори? Къде държиш обикновено колата в гараж или на улицата? Аз имам едно предположение щото и аз се бах видял в едно чудо с едни такива "течове" и накрая ги хванах от къде са и какво са и е много смешно ама отговори най-напред да не се подвеждаме, пък и другите колеги да не занимавам с глупости
Освен това да питам имаш ли климатик, макар че щом виждаш радиатора отпред би трябвало да нямаш. И за всеки случай кажи как се държи нивото на хидравличната течност, както предположи и колегата преди мен.

Значи ако имаш предвид решетката с емблемата моя вариант отпада щото идва високо. Наистина тогава става голяма загадка щото там няма от къде да дойде. Опитай се да видиш дали от вътрешния край също няма такова петно, да не е нещо което да пръска отвътре и да се отича отпред. А и това доливане на хидравликата хванал ли си от къде изчезва, макар че е помалко.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Аз го хванах на местопрестъплението. Ако не беше питбула на комшиите сигурно щях да го удуша с голи ръце. Толкоз ми беше прекипяло да вадя барабани и вътре сухо. Един ден тъкмо свалям поредния и комшията излиза и го пуска. Песа дойде до мен, подушка ме и отиде и препика предното колело. Аз в началото само гледах така
и не можах да реагирам от яд. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
red men написа:... Хидравлично масло доливам не повече от 50-60 мл. на 3-4 месеца
Бе вярно, че не е много, ама да не би да имаш някоя дупчица на маркуча и точно там да ти пръска? Знаеш, че масло се разнася навсякъде и ного на тънък слой.
За пример: откакто съм я купил колата, 2-3 години, не е мърдало нивото на хидравликата (да чукам на дърво!) Скоро си смених течността профилактично и разлика няма.
- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Колека 100% подкрепям Радо от там ти се получава тая мизерияradotom написа:red men написа:... Хидравлично масло доливам не повече от 50-60 мл. на 3-4 месеца
Бе вярно, че не е много, ама да не би да имаш някоя дупчица на маркуча и точно там да ти пръска? Знаеш, че масло се разнася навсякъде и ного на тънък слой.
За пример: откакто съм я купил колата, 2-3 години, не е мърдало нивото на хидравликата (да чукам на дърво!) Скоро си смених течността профилактично и разлика няма.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”