Щракане при каране на задна Golf 4 1.4 16V
Щракане при каране на задна Golf 4 1.4 16V
Здравейте преди няколко дни ми се появи този проблем това се случва само когато колата се движи на заден ход.Моля да ми помогнете за отстраняването на проблема че съм се притеснил доста.Предварително ви благодаря!
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Re: Щракане при каране на задна Golf 4 1.4 16V
SPRO 82 написа:Здравейте преди няколко дни ми се появи този проблем това се случва само когато колата се движи на заден ход.Моля да ми помогнете за отстраняването на проблема че съм се притеснил доста.Предварително ви благодаря!
Как точно щтрака постоянно или на моменти като си на задна?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Зъбното колело, което обръща посоката на въртене при задна - от него се получава това щракане.
Беше май близо до капака на скоростната.
Оправи го, че скоро ще изчезне задната
Беше май близо до капака на скоростната.
Оправи го, че скоро ще изчезне задната

- Koto4ev
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега и при мен го имаше този проблем,след като отидох на майстор ми каза да карам докато не издаде багажа на цяло,след горе доло една година скоростната ми кутия заби след като се опитах от 3та да дам на 4твърта и добре,че бях наблизо до вкъщи да се прибера
На следващия ден последва отваряне на скоростната кутия и смяна на синхронизатори и други дребни работи по нея,добре че поне и съединителя ми беше за смяна,защото отварянето на скоростната кутия излиза доста скъпо и поне се възползвах да си сменя и него 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”