... та преди време (понеже съм ноу утворен) реших, че е добре така съвсем профилактично да си напраа, по зимно му, една диагностика на електрониката на колата - не, че съм имал некви оплаквания (е ся вече иам) и отидох у фулдата до зоологическата ...
погледна я човека и каза, че сичко и е наред само малко ъгъла на предварене тряяло да се коригира и съм щял да го усетя с повишаването на пъргавината (е такоа нещо чесно каано не усетих ама не е там въпроса) - проблема е, че май след тази интервенция колата зе странно да придърпва на моменти ...
... интересното е, че това придърпване (доколкот моа си го обясня) се появява когато загрее колата и то при отпускане на газта почти до край (и даже по-точно казано при определено положение на педала - ако е съвсем отпуснат няма проблем) ...
... първоначално реших, че мое да е от кофти бензин, ама от тогаз изгорях 1/2 цистерна и не ще да е от тва. .... ест. отидох пак при пича и той пак я поогледа, и той спомена, че може да е от бензина, но не може да е от тази корекция на ъгъла на предварене "защото ако там има проблем съм щял да иам придърпване при вдигане на оборотите" - ся доколкот съм чувал (пък и така ми изглежда) той си разбира от работата и сигурно е прав, но проблема си остаа ...
... а също спомена, че може да е от някое от вакуумчетата, но видимо всички били наред ...
... та така, все още няям решение на проблема си - та затва ше ви помоля ако имате някви идеи за проблема или пък можете да ми препоръчате друго място за диагностика (по възможност да бачка и събота) - ше съм ви ноо благодарен

п.п. ся кат глеам пак съм сътворил маааалко въздългичка тема, но такъв съм си аз спамер