Ремонт на стартер Голф3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
I_P_P
Автомобил:
Двигател:

Ремонт на стартер Голф3

Мнениеот I_P_P » Съб 07 апр 2012 11:43

Здравейте колеги. Имам проблем със стартера. Колата ми е Голф 3, 1.6, 101 к.с. Засега пали нормално, но от една година насам, когато двигателят е топъл, особено ако времето е горещо, стартерът вие (или хърка - както искате). Порових се из темите във форума и от това, което прочетох, стигам до извода, че най-вероятно са износени втулките, на които лагерува роторът на стартера. Най-вероятно и не се маже добре при въртене. Сигурно и четките са за смяна и т.н. Доколкото разбрах, на тези коли май има два модела стартери в зависимост от модела на двигателя, от които единият е доста трудно достъпен, и моята кола май е точно с такъв двигател. И изобщо май няма да се оправя сам... Искам да помоля, ако някой познава добър майстор в София или околностите на града, който да се занимава със стартери и който да не взима много, да ми даде някакви координати. Ще бъда благодарен и ако ми пишете какви втулки, четки и други части за стартер ДА НЕ купувам, защото е пълно с ментета. Благодаря предварително. Приятен ден!

yordanov54
Автомобил:
Двигател:

Re: Ремонт на стартер Голф3

Мнениеот yordanov54 » Нед 08 апр 2012 6:58

o888609352

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”