здравейте съфорумници

. На скоро се сдобих с оригинален сгъваем ключ от пасат и реших да си го приспособя на голфчето (4-ка). Смених му сгъваемата метална част, която влиза в ключалките с ново копие на моя ключ. Веднага го изпробвах дали ще отключва и закючва, всичко се получаваше добре, до момента в който реших да стартирам двигатела на голфчето. От начало си мислих, че няма да запали, но като завъртях ключа колата запали без никакво замисляне, като се има на предвид, че оригиналния чип на пасата си беше в ключа и несъм правил опити да го извадя. Та единствените два проблема са: след стартирането на мотора на таблото ми мигаше лампичка (кола с ключ в нея), която най вероятно е за имобилайзера. Втория проблем е, че немога да я отключвам и заключвам от дистанционното което си е вградено в него. Да допълня, колата е с допълнително слагана българска аларма за която ме е много яд ,че я монтирах, мисля, че има заводска аларма и искам да върна всичко в оригиналния вид с заводската аларма. Помагайте кой с каквото може