Пасване на Вежди на калниците
-
Dragomir920519
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 1.8 ABS
Пасване на Вежди на калниците
Искам да попитам дали стават вежди от 2/3 голф щот искам да ги сложа на моя 4/5 врати дали пасват трябва ми отговор от някой колега благодаря и още нещо да попитам и искам да си сложа спойлер на багажника ама какви видове има щот моя май беше лепен незнам той ли се води GT спойлер и си намерих ама колега неможе да разбере да ли е лепен че искам да ми го прати благодаря и търся ПОМОЩ просто колко спойлера има за голф 3
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Пасване на Вежди на калниците
Ако питаш дали стават вежди от 3вр.голф 3 на 4вр. голф 3- да стават, даже стават по добре, защото задната на 4 врат оригинално има малка лайстна и отгоре веждата, а при 3врат е само широка вежда 
-
Dragomir920519
смисъл че на 3вр. е по добре да взема веждите по добре става ама задните малки лайни на мойта 4вр. махатли се или върху тях се слагат веждите и ако може да ми кажеш за спойлерите задните на стъклото дето се залепят само едни ли има или са повечно вида
-
Dragomir920519
ДАЙТЕ МНЕНИЯ
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
оригиналня заден спойлер е на болтове през стъклото,а всичко останало е по твой избор.Веждите на калниците няма значение колко врати са има значение страничните лайстни колко са дебели(ГТИ,ГЛ,ЦЛ)......от дебелината на лайстната зависи каква вежда да си намериш
- racing_team_vidin
- Двигател:
махаш, тези задните който са на калника, и поставяш веждите, те си имат и отсечено за да запълнят канала, който ти е останал след махането на малката лайстна.
Спойлерите оригинални за гти са един модел мисля, закрепва се с 3 болта с гайка през стъклото, ако колата ти не е гти се лепи със силикон
Спойлерите оригинални за гти са един модел мисля, закрепва се с 3 болта с гайка през стъклото, ако колата ти не е гти се лепи със силикон
-
Dragomir920519
значи спойлера ще е със силикон а веждите са май от 2Е ГТИ а пък мой те лайсни са от ЦЛ ще станат ли от пред и от зад ако може да кажете и дали ще стане хубаво с тези от ГТИ
Няма да стане добре според мен - гт/гти веждите са с широки лайстни на вратите. Ако си с тесните няма да излгежда много добре. Виждал съм такива коли и поне на мен не ми харесват.
Освен това от гт/гти веждите свършват до прага и не го покриват, тъй като при тези модификации има лайстни на праговете. Пак не стои много добре - особено на коли със светъл цвят.
Освен това от гт/гти веждите свършват до прага и не го покриват, тъй като при тези модификации има лайстни на праговете. Пак не стои много добре - особено на коли със светъл цвят.
-
Dragomir920519
значи най добре да си взема вежди и лайсни от преде до от заде
Да, това се казва цял гт/гти пакет. Другия вариант е да си намериш вежди за тесни лайстни (те покриват и прага, по това най-лесно можеш да ги различиш).
-
Dragomir920519
искам да попитам веждите и лайстните от 3 врат голф стават ли на голф 4 врати дали ще стане искам някой да ми каже ще ги смъквам от 3 врат голф лайстни и вежди ако може някой да помогне благодаря
- racing_team_vidin
- Двигател:
Извинявай за въпроса, но ти да не си бавно развиващ се?
Каква е тази тема, в която повтаряш едно и също неграмотно написано изречение.
Ето ти 2 снимки 3вратия има дълга лайстна на вратата, която не става на 4 врат.

Каква е тази тема, в която повтаряш едно и също неграмотно написано изречение.
Ето ти 2 снимки 3вратия има дълга лайстна на вратата, която не става на 4 врат.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
вратите имат значение само за лайстните ,за веждите не....пак повтарям(
)има дебели лайстни и по тънки зависи какви са твойте......и тогава взимаш веждите да паснат......а съм с тънки лайстни и пластмасови прагове с вежди(явно го има и този вариант)
)има дебели лайстни и по тънки зависи какви са твойте......и тогава взимаш веждите да паснат......а съм с тънки лайстни и пластмасови прагове с вежди(явно го има и този вариант)-
Dragomir920519
разбрах колега за всичко
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”