голф 3 автомат. проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 автомат. проблем
Ето какъв е проблема.вземах си голф 3 автомат ноември месец,всичко си беше на ред,декември месец някъде вечерта загасям колата за малко,без да гася фаровете и тя си оставя на габарит,паля я и нямам фарове пускам халогените работят, викам си замасило е някъде и тръгвам да се пребирам, 4-та скорост я няма, спирам за цигари, качвам се халогените не работят пускам фарове има, ОК. Пребирам се паркирам гася колата изкарвам ключа от климореда колата работи. С изкаран ключ, гася фаровете колата гасне ( мистерия ) и така седмица две. Без 4та,не иска да включи. Викам няма масло в автомата,гледам го има. Но викам да налея малко. Долях му все пак и пак не иска да пусне 4-та. Качвам се един ден на Цариградско шосе и я настапих 120-130 ще избия буталата и не ще и не ще, викам айде да не я мъча повече свалям на 80км и оп включи 4та, екстра,пак си таботи като хората. ( Проблема с фаровете си остана) Миналата седмица ми монтираха газово изкарвам я от сервиза да налея газ да я видим как бачка. И. Оп. Няма 4та пак. И като се замислих, нали ми режат маркучите за водата да свържат иЗпарителя и изтича антифриз над скоростите и за това си мисля че е от тоците (когато ми изчезна първия път 4та имаше дъжд) ходих на 4-5 майстори електричари,всеки ми вика че не можа да ми помогне. Даите съвет каде да закарам голфето да ми го оправят
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 автомат. проблем
Колеги,ако някои има такъв проблеми да си знае какво да търси.За фаровете, има пуснат допълнителен кабел някъде и за това замасява.(майстиорчето ми каза че най често кабела е в таблото) За автоматика, няма постоянна връзка, двигател и скоростите и за това се губи някоя скорост.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 автомат. проблем
Аз ако съм на твое място, първо ще откача акумулатора за няколко часа да се рестартира всичко. После, ако продължи да парви проблеми, на ваг-ком да се види има ли грешки в компа и да се изтрият. Ако продължи вече на токаджия и майстор на скорости. Отиди поне при двама токаджии и скоростаджии, за да сравниш кво ще ти кажат, че при такива "странни" проблеми някои обичат да правят адските диагнози.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”