Смяна на прагове на Volkswagen Golf III Variant .
Смяна на прагове на Volkswagen Golf III Variant .
Колеги , ще помоля за съвет . Не съм карал колата дълго време и сега се налага да я постегна . Отидох при един майстор който ми оправи предния капак и единия калник , че беше заминала боята след моя неуспешна проба да го полирам на според мен поносима цена . Хареса ми как ги направи , но днес ми каза , че съм за смяна на двата прага на колата , но ме смущава цената - 300 лева за работа и боя , отделно си купувам праговете . Моля ако някой има идея и знае как вървят цените да помогне . Благодаря!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на прагове на Volkswagen Golf III Variant .
колега от 35лв до 50лв вземат за смяна на праг.И горе долу 40лв 50лв зависи от боята дали металик или е акрил за боядисване на праг.Дано съм ти бил полезен.
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много е относително! Ако човека работи добре 300 лева е нищо! Зависи какви прагове ще ти сложи, ако са по-здрави с по-дебела ламарина може само праговета да са ти 150 лева и 50 лева боя и 100 лева труд е нормално ако е така, много е относително така написаната цена "300 лева за смяна на прагове" Ако човека разбира и не само ги точкова праговете, а им направи яки заварки за да не влиза вода в тях си заслужава, кел файда ако ти ги направят за 150 лева и след 1 година почнат да хрупкат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много зависи какво включва тази цена...Само за смяна е висока,но пък,обикновенно като заминат външните прагове,има нужда от кърпене на вътрешните такива,както и на дъната понякога.Подменените и изкърпени елементи трябва да се обработят антикорозионно-грендове,консервационна вакса за кухините(парафин).Та така нещата отиват полека-лака към споменатата цена.
my heart iS iCe написа:Много е относително! Ако човека работи добре 300 лева е нищо! Зависи какви прагове ще ти сложи, ако са по-здрави с по-дебела ламарина може само праговета да са ти 150 лева и 50 лева боя и 100 лева труд е нормално ако е така, много е относително така написаната цена "300 лева за смяна на прагове" Ако човека разбира и не само ги точкова праговете, а им направи яки заварки за да не влиза вода в тях си заслужава, кел файда ако ти ги направят за 150 лева и след 1 година почнат да хрупкат
Колега не разбирам и затова питам . А какво ще прави майстора си знае само той

- cheatereye
Богдан написа:my heart iS iCe написа:Много е относително! Ако човека работи добре 300 лева е нищо! Зависи какви прагове ще ти сложи, ако са по-здрави с по-дебела ламарина може само праговета да са ти 150 лева и 50 лева боя и 100 лева труд е нормално ако е така, много е относително така написаната цена "300 лева за смяна на прагове" Ако човека разбира и не само ги точкова праговете, а им направи яки заварки за да не влиза вода в тях си заслужава, кел файда ако ти ги направят за 150 лева и след 1 година почнат да хрупкат
Колега не разбирам и затова питам . А какво ще прави майстора си знае само той. Писал съм - "но ме смущава цената - 300 лева за работа и боя , отделно си купувам праговете ." а не 300 лева за смяна на прагове , не си го прочел докрай.
Надявам се, поне аз съм те разбрал, работа и труд 300 лв. ,в която не включва закупуването на праговете...
Ами това си е една напълно безбожна цена!

Колега правилно си разбрал - 300 лева само за работа и боя
.Отказах се от смяната на праговете . Отидох при един майстор който махна ръждивите места , китоса и боядиса праговете за 25 лева с боята
. Станаха като нови , поне до догодина есента ще изкарат така . Пък тогава ще му мисля пак .Благодаря за помощта. 

- cheatereye
Честито колега
Добър вариант си избрал, за супер цена
А може да изкара и повече от година 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”