През лятото на миналата година закупих на дъщеря ми един Голф-3, 1995год. с бензиновия двигател 1600 инжекция, 101 конски сили.Още тогава имаше проблем с гасненето като се запали двигателя и е студен.Имах съмнение в някой датчик за автоматичния смукач или дебитомера, но досега не съм установил какъв е проблема.Имате ли някакви предположения, от какво може да бъде и колко ще струва отстраняването на проблема?Като е студена гасне vw Голф-3 , 1,6-101к.с.
Като е студена гасне vw Голф-3 , 1,6-101к.с.
Колеги,за много години и безаварийна 2012г.
През лятото на миналата година закупих на дъщеря ми един Голф-3, 1995год. с бензиновия двигател 1600 инжекция, 101 конски сили.Още тогава имаше проблем с гасненето като се запали двигателя и е студен.Имах съмнение в някой датчик за автоматичния смукач или дебитомера, но досега не съм установил какъв е проблема.Имате ли някакви предположения, от какво може да бъде и колко ще струва отстраняването на проблема?
През лятото на миналата година закупих на дъщеря ми един Голф-3, 1995год. с бензиновия двигател 1600 инжекция, 101 конски сили.Още тогава имаше проблем с гасненето като се запали двигателя и е студен.Имах съмнение в някой датчик за автоматичния смукач или дебитомера, но досега не съм установил какъв е проблема.Имате ли някакви предположения, от какво може да бъде и колко ще струва отстраняването на проблема?Re: Като е студена гасне vw Голф-3 , 1,6-101к.с.
Пробвайте първо да изчистите стъпковото моторче, слаба страна са и.
Ако искаш може да ти дам едно стъпково за проба, да видите след чистене, ако не се оправи
Ето това е стъпковото:

Ако искаш може да ти дам едно стъпково за проба, да видите след чистене, ако не се оправи

Ето това е стъпковото:
Re: Като е студена гасне vw Голф-3 , 1,6-101к.с.
другата седмица съм почивка и първо почвам с него, ако няма резултат след това ще се свържа с теб и ще сложим за проба, твоето, да отстраня тая причина.Друго нещо може ли да е?
Твоя двигател този от снимката ли е(АЕК) или другия ?
Ето 2 темички за четене
viewtopic.php?f=5&t=283464&hilit=AEK
viewtopic.php?f=5&t=84341&hilit=AEK
Ето 2 темички за четене
viewtopic.php?f=5&t=283464&hilit=AEK
viewtopic.php?f=5&t=84341&hilit=AEK
Колеги, дадох автомобила си на един майстор и ми оправи проблема.
Едната от причините беше точно това стъпково моторче или моторче за празния ход, не знам, кое е по-точното название.Смучеше и малко въздух от маркуча на маслените изпарения и изчистиха и дросела.Сега всичко е точно, не гасне и работи много добре.
Само, че трябва да сменя и свещите.Аз мисля, че ЕнЖеКа е добре марка, но може ли някой да ми каже топлинното число, за да знам какви да взема?
Едната от причините беше точно това стъпково моторче или моторче за празния ход, не знам, кое е по-точното название.Смучеше и малко въздух от маркуча на маслените изпарения и изчистиха и дросела.Сега всичко е точно, не гасне и работи много добре. Re: Като е студена гасне vw Голф-3 , 1,6-101к.с.
По каталог дават тези свещи :
NGK - BKUR6ET-10.
Beru - 14FGH-7DTURX.
Champion - N7BYC.
NGK - BKUR5ET.
Успех.
NGK - BKUR6ET-10.
Beru - 14FGH-7DTURX.
Champion - N7BYC.
NGK - BKUR5ET.
Успех.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Георги67 написа:Колеги, дадох автомобила си на един майстор и ми оправи проблема.Едната от причините беше точно това стъпково моторче или моторче за празния ход, не знам, кое е по-точното название.Смучеше и малко въздух от маркуча на маслените изпарения и изчистиха и дросела.Сега всичко е точно, не гасне и работи много добре.
Само, че трябва да сменя и свещите.Аз мисля, че ЕнЖеКа е добре марка, но може ли някой да ми каже топлинното число, за да знам какви да взема?
Колко пари ти взеха ако не е тайна?
blinder благодаря ти за насоките и помоща.Действително от това беше проблема и минах без закупуване на части.Тъй като ми е колега майстора ми взе 40 лева иначе не знам каква е цената.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”