Здравейте колеги.Имам следните питания
1.На резервната гума в стиропорът имам празни места.Какви принадлежности ми липсват?
2.В бушоните до шофьорската врата има едно червено копче.За какво служи?
3.Как се маха пластмасата около третият стоп на багажникът?Имам изгоррели 2 крушки и искам да ги сменя без да счупя нещо.
голф 4 - няколко въпроса
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Re: голф 4 - няколко въпроса
Мога да ти помогна само с въпрос 1 и то наполовина
най-отгоре на снимката липсва отверката,която може да се вади от дръжката и да бъде права и кръстата а другите липсващи .... и на мен ми липсват.

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
да допълня към липсващите неща - липсва ти гайката за секретните болтове, която седи до куката за теглене. Останалите и при мен са празни.
Червения бутон ми прилича на бутона, с който се изкючва аварийно алармата, ако имаш допълнително монтирана аларма де.
Червения бутон ми прилича на бутона, с който се изкючва аварийно алармата, ако имаш допълнително монтирана аларма де.
- vankicha
- Автомобил:
- Двигател:
radko86 написа:Мога да ти помогна само с въпрос 1 и то наполовинанай-отгоре на снимката липсва отверката,която може да се вади от дръжката и да бъде права и кръстата а другите липсващи .... и на мен ми липсват.
благодаря колега.Отверката ше я преглътна но ме гложди какво е другото че е голяма дупката.Може ли да е компресорче за гумите

- stafetopm
- Автомобил:
- Двигател:
В голямата дупка се слага теглич, повечето нямат.
- vankicha
- Автомобил:
- Двигател:
А някой сменял ли е крушки на третият стоп 

- vankicha
- Автомобил:
- Двигател:
Tipsy написа:да допълня към липсващите неща - липсва ти гайката за секретните болтове, която седи до куката за теглене. Останалите и при мен са празни.
Монтираха ми аларма заради каското.Ако съм те разбрал правилно това означава че ако някой ми отвори колата и натисне това копче после ще си запали като пич

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
vankicha написа:Монтираха ми аларма заради каското.Ако съм те разбрал правилно това означава че ако някой ми отвори колата и натисне това копче после ще си запали като пич.Тъпи алармаджии
Е не точно като пич

Не съм много сигурен какво точно беше определението, но по спомен - ако нямаш батерия на дистанционното, за да деактивираш алармата и си отключиш колата с ключа и се задейства алармата май даваш на контакт, натискаш това копче и палиш.
Някой по-запознат да каже как е точно.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Точно!Само да допълня,освен за изключване на алармата,тоя бутон(сервизен)служи и за настройката на функциите й.На моята и беше активиран имобилайзера и дори да отключвам и заключвам само с ключа нямаше как да запаля,ако не натисна бутон на дистанционното.Бях останал без батерия,след дълго търсене намерих скрития сервизен бутон и се прибрах като пич 

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
vankicha написа:А някой сменял ли е крушки на третият стоп
Докато не изгорят всички не отваряй лайсната заради третия СТОП.
- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
На жена ми на аудито (а3)сменявах 2 бр крушки на третия стоп супер лесно е.Голямата кора на капака е на щипки а самия стоп е на 2 винчета :да
Последна промяна от ilian. на Чет 10 май 2012 23:50, променено общо 1 път.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
ilian. написа:На жена ми на аудито (а3)сменявах 2 бр крушки на третия стоп супер лесно е.Голямата кора на капака е на щтипки а самия стоп е на 2 винчета :да
Тя е на ЩИПКИ, но в отворите където е издълбано в кората да можеш по лесно да си затваряш багажника има по едно винтче.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Точно...То фактически са 2 кори и се свалят за няма и 5мин. Дърпаш мъжката и се молиш да не изкъртиш нещо
А стопа се държи на 2 видии(еврейска звезда..мисля Т20,не обърнах внимание)
П.п. А където са "палците" на които се закачат връвките за кората ги извади след като свалиш кората ...пуу че много кори станаха..чак аз се обърках

П.п. А където са "палците" на които се закачат връвките за кората ги извади след като свалиш кората ...пуу че много кори станаха..чак аз се обърках
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”