Голф3 - капачка резервоар

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
automan
Автомобил:
Двигател:

Голф3 - капачка резервоар

Мнениеот automan » Вто 17 апр 2012 17:28

преди няколко дни вече писах за проблема с капачката на моя голф3 ,че често я отварят , тук някои колеги казаха че на техните коли заводтцки с централното им се заключват и капачките , но моя незнам поради каква причина няма такова устройство. на резето има отвор запечатан с гумен тампон дали е имало илие свалено по някаква причина незнам. та въпроса ми е от къде мога да намеря такова устройство и мога ли аз ди монтирам, питам защото ми писна да чупят капачките :banghead:

Потребителски аватар
GAZARA
Автомобил: VW GOLF-2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Re: капачка резервоар

Мнениеот GAZARA » Вто 17 апр 2012 19:09

ами мисля 4е можеш да го направиш ако имаш централно заклиу4ване,ако е с вакум-трябва да намериш вакум машинка и разклонения с траби4ки,а ако е ел.централното//имам напредвид машинките да са само електри4ески ще намериш само една ел.машинка и монтираш....

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 17 апр 2012 19:37

И да монтираш-файда йок!Заключалката е кекава и не може да устои на отвертка от магазин "за 1 лев".Виж, едно микро ключе свързано с алармата би ти помогнало да локализираш наглеца,ама да имаш наоколо и няколко приятелчета...ще жертваш няколко бирички де!После следва "отмъщението на наркомана"..абе дълга история с неизвестен до сега край....години ще минат докато .....ударих го на етно-политика. :cry:

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Мнениеот cheatereye » Вто 17 апр 2012 19:49

Ами за капачките за резервоар с ключ(заключване с ключ) ? Или не пасват на гърлото ? Нека някой, който е пробвал сподели или се сменя и гърловината, за да се закрепва?

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 17 апр 2012 20:00

Тия капачки със секретен ключ,още от "ладово" време ги ползвах-ами все ги намирах до колата...и ключа си работеше,ама на 2-3 случая взеха да ги хвърлят надалеч...наложи се харч и си сложих пак обикновена и САМО 3-5литра в казана...нейсе,спря се!Иначе механизма и е да остави сводно-въртяща се ръкохватката..демек да не може да се развие капачката..да,да!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 17 апр 2012 20:03

cheatereye написа:Ами за капачките за резервоар с ключ(заключване с ключ) ? Или не пасват на гърлото ? Нека някой, който е пробвал сподели или се сменя и гърловината, за да се закрепва?

Капачките с ключ за Г3, Поло 6N и ПасатВ3 са еднакви :idea:

Потребителски аватар
    GAZARA
    Автомобил: VW GOLF-2
    Двигател: 1.6 EZ 1990

Мнениеот GAZARA » Сря 18 апр 2012 17:07

имам такава капа4ка с клиу4 но непомня от голф-2 или голф-3 беше...ако имат разлика де

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”