проблем стъкла голф3 96г

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
of4i
Автомобил:
Двигател:

проблем стъкла голф3 96г

Мнениеот of4i » Пет 13 апр 2012 22:59

здравейте колеги имам голЯм проблем с тиЯ стъкла на голф3 96г тди както си стои колата заключена и ставам сутринта всичките 4 стъкла се бяха свалили до долу и релетата във вратите цъкат някои ако може да помогне комфорт модула е на всяка врата алармата е на 2 год не съм имал проблеми с нея кабели скъсани няма в маншоните на вратите проверих и във вратите и вече незнам какъв е проблема ПОМАГАЙТЕ ЩОТО ЩЕ Я ЗАПАЛЯ ДА ИЗГОРИ ТАЯ КОЛА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :beer

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: проблем стъкла голф3 96г

Мнениеот predat0r » Пет 13 апр 2012 23:02

с каква марка аларма си :?:

Потребителски аватар
of4i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот of4i » Съб 14 апр 2012 18:23

незнам колега в „ТОЯГА„-в плевен е слагана ,,днес отворих комфорт модулите на всички стъкла и в задното ляво платката и половината се беше окислила прогизнала от дъжда смених цялата машинка с модула и инсталацията на вратата щото имаше скъсан кабел и засега е добре,проверих и машинката на централното в багажника суха е и е ок та се надчвам да е било от това но новата е от голф 92г пак с модул но с две релета а моята е с едно но работи с разликата че като задуржа копчето нагоре и не го вдига сама а трябва да го дуржа а преди не беше така но с ключа и с алармата ги вдига сваля няма проблем да се надявам че съм го оправил този проблем

Потребителски аватар
GuLiVeR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GuLiVeR » Нед 15 апр 2012 11:00

колега и аз имах същият проблем и се оказа пак това че имам вода в едната машинка и окъсява и дава импулс към другите и се свалят всички смених я и всичко е ок :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”