Как се сменя лостчето за чистачките на голф-3 без айр-бег?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Как се сменя лостчето за чистачките на голф-3 без айр-бег?
Момчета,от известно време лоста ми създава ядове.Работи само интервала.Ако искам да работят непрекъснато трябва да държа лостчето постоянно на горе.Искам да го сменя,ама не ми е ясно как става тоя номер.Ако някой знае ще съм му благодарен да сподели.
Re: Как се сменя лостчето за чистачките на голф-3 без айр-бег?
Колега гледам че имаш 3000+ мнения и задаваш елементарен въпрос.Сигорно и търсачката ще го изплюе.
Кръстата отверка, права отверка, Камак за гедоре 24 номер .
Махаш там дето натискаш клаксона с издрърпване и помощ с отверката от долу гаика развиваш и с почукване вадиш волана. махаш пластмасата дето е ключа за авариките долната част като развиеш двете болчета, откачаш кабелите после под волана дето махна има 3 болчета развиваш и вадиш.15 мин работа .
Кръстата отверка, права отверка, Камак за гедоре 24 номер .
Махаш там дето натискаш клаксона с издрърпване и помощ с отверката от долу гаика развиваш и с почукване вадиш волана. махаш пластмасата дето е ключа за авариките долната част като развиеш двете болчета, откачаш кабелите после под волана дето махна има 3 болчета развиваш и вадиш.15 мин работа .
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се сменя лостчето за чистачките на голф-3 без айр-бег?
Колега,рових в търсачката 1 час,но ми излизат съвсем други теми.Ако съм намерил отговор на въпроса ми няма да питам.Мерси за инфото все пак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”