Вчера колата ми изгасна изведнъж в движение. Бутнах я за встрани за да не пречи на движението и се опитах да я запаля(Преди това бях в екото и заредих бензин). Нещо не запали. Пробвах няколко пъти да и пак не ще. Стартера върти като луд, но двигателя не ще да запали. Изчаках 20 мин и пробвах и запали. Запали но сякаш това не беше моята кола е нечия чужда. чуваха се някакви звуци които ги нямаше преди, оборотите не бяха постоянни, давам газ и нещо прекъсва. Боже мой какво става. Тръгнах аз спрях за 15 мин и пак не можах да запаля. пак изчаках 15-20 мин и тогава запали. Днес сутринта запали без проблем, но на обед пак се случи същото. Този път я запалих на бутане и тръгнах. След 2 мин се чу някакъв звук и лампата на маслото почна да премигва заедно със звука. Викам си ко става какво е туй чуду
. Ако някой знае какво и е на колицата ми моля да помага ще му бъда много благодарен
колата е венто 1.8 ABS моно

Не че се съмнявам в техническите ти познания, но да се надяваме да не си прав - моя вариант за начало, е доста по-ефтин (и се явява сламката в създалата се ситуация