Здравейте колеги,колата е Голф 3 абф,знам че доста е дискотирано по тая тема
Проблема е че ми се спука тройника който е срещу щеката за маслото(дългия).Смених го с оригинален,но за жалост пак протече.Вторият път намазахме и силикон(черен),позачистихме там,сложихме го,покарах малко оставих я и на сутринта видях че пак е намаляло нивото,и че горния болт(средният) малко е навлажнен.
Въпросът ми е,какво друго да направя при монтажа за да спре да губи антифриз от тоя тройник,
че утре пак ще го сваляме явно
Оригинален тройник за антифриза на Абф-проблем-3-ти дубъл
-
- Автомобил:
- Двигател:
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Оригинален тройник за антифриза на Абф-проблем-3-ти дубъл
Ако го сваляш пак погледни дали няма шупли по главата viewtopic.php?f=6&t=239404&start=15
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще го сваля,няма как,този път ще си поиграя повече със шкурката,да светне чист метал колкото може,
но се чудя да слагам ли пак силикон???Просто очаквах с оригиналния работата да заспи, но уви
но се чудя да слагам ли пак силикон???Просто очаквах с оригиналния работата да заспи, но уви
- beckham89
- Автомобил:
- Двигател:
имах подобен проблем,но при мене се реши със смяна на този тройник.виж гумичката вътре да не се е скъсала и от там да идва проблема...
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
на много двигатели решавам проблема с прав шлаиф и подходящ накрайник ,като почиствам старателно язвите до чист метал и после ги запълвам с двукомпонентно лепило, като стегне с шкурката изравняване и монтаж на нов тройник ,има коли които съм правил преди повече от 5 г. и до сега се държат мъжки.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
имам подобен проблем 2 пъти ходих до сервиза за тройника от температурния датчик ми сложи силикон да не диша там там и отзад има още едно като тапа и там запуши със силикон смениха вътре и гумените пръстенчета и гледам одеве пак съска... какво да направя вече тройника е сменен преди 5-6 месеца. забравих да спомена че двигателя е ABS
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”