Голямо пукане като въртя волана
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голямо пукане като въртя волана
Здравейте колеги искам да ви попитам от какво може да е това пукане.Сутрин като я запаля когато е студена при въртене на волана доста яко пука.Незнам какво е но си мисля че е хидравлична рейка.Някой имал ли е такъв проблем,става въпрос за голф 3
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Ами смени го-тампона си е в комлект с лагера=22-28 лв. зависи каква марка е.Сменя се за максимум час.WILD написа:ПРИ МЕН ПУКА САМО КАТО ЗАВИВАМ НА ЛЯВО - ТО МОИТО Е УСТАНОВЕНО - ИМА ЕДНИ ЛАГЕРИ/КАПСОЛОВАНИ / НАД ПРЕДНИТЕ АМОРТЕСИОРИ- И ТОВА СЕ РАЗБИЛО ЛАГЕРЧЕ И КАТО ЗАВИВАМ ПУКА ДОСТА СИЛНО - НО НЕ СТРАШНО - ТА ГИ ПРОВЕРИ ТИЯ АМОРТ...........И
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:SMEL написа: Ами смени го-тампона си е в комлект с лагера=22-28 лв. зависи каква марка е.Сменя се за максимум час.
22-28 лв тампон, 15-20лв смяна, 20-25лв.реглаж. Опс станаха 80лв
И аз на пасата имах същото пукане. Сменихме с бащата тампона+лагера и всичко се оправи

SMEL няма и час бате

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип е нужна. Има и алтеранитиви но не си падам по тях и няма да ги коментирам. Можеш за да си купиш такава. Струва около 15лв. Трябва ти и и ключ с два зъба за отвиване на едната от гайките. Можеш да си го изпилиш от вложка за "гедоре". И ти трябва поне "модифицирана" т.е малко пилната лула за гайката най отгоре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да добавя
Като я покарам малко да позагрее и го няма тва пукане.Ходих на канал казаха че е рейката.Незнам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”