след покупката на фарове FK с лупи и слагане на ксенон, има съмнения, че фаровете са менте, нещо не е наред със сноповете светлина
колегата zfa159 - Стефан каза след като ги видя, че трябва да се се сложи качествен ксенон и да се провери дали проблема не идва от самия ксенон, който е в момента, а той дойде заедно с фаровете и нямам представа какъв е
та ще има ли някой доброволец да си даде ксенона за 30 мин., само да го сложим на моите фарове и така да проверим дали проблема е от тях или просто да трябва да купувам нов и веднага след това ги връщаме на другата кола
цялата операция ще бъде извършена от колегата zfa159 в сервиза му , всички разноски си ги поемам аз
моля за тази услуга, за да не купувам нов ксенон на сляпо
не искам да съм нахален но Стефан каза, че ксенона трябва е качествен и да е H7
много ще съм признателен, ако някой се съгласи
КОЛЕГАТА/КОЛЕЖКАТА ТРЯБВА ДА Е ОТ СОФИЯ
Благодаря

.Обикновената крушка на 10-тина метра увяхва и не мога да преценя формата на лъча въобще,заради това го накарах колегата да си дири читав ксенон.Имах две основни съмнения - кофти фар,както и вие казвате,както и още едно - кофти крушка,която застава по-напред или по-назад в рефлектора на лупата и вече фокуса отива на майната си и няма нито форма,нито нищо.