Как се монтира оригинален теглич на Голф 3?
- kazanlu4eto
- Автомобил:
- Двигател:
Как се монтира оригинален теглич на Голф 3?
Здравейте, искам да попитам как се монтира оригинален теглич на Голф 3, има ли изкарана букса за светлините и трябва ли да се реже бронята? 

Последна промяна от kazanlu4eto на Пон 23 апр 2012 12:11, променено общо 1 път.
Re: Как се монтира оригинален теглич на Голф 3?
Ами сваляш бронята, монтираш гредите на теглича в гредите на купето, пробиваш един отвор за кабелите към купето, изрязваш бронята там където трябва за да мине топката на теглича, свързваш си светлините на теглича към стоповете и готово.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
нищо не се пробива за кабелите, има си фабричен отвор и е сложена гумена тапа това е горе около ключалката където се затваря капака, ако теглича е оригинален то той е разглобяем и на бронята трябва да се изреже отвор долу по средата и се купува капаче което оригинално на vw беше около 20лв
- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Lov4o написа:нищо не се пробива за кабелите, има си фабричен отвор и е сложена гумена тапа това е горе около ключалката където се затваря капака, ако теглича е оригинален то той е разглобяем и на бронята трябва да се изреже отвор долу по средата и се купува капаче което оригинално на vw беше около 20лв
... колега можеш ли да покажеш със някои снимка тея тапи, че ще си слагам и аз теглич и искам да го направя както трябва

- kazanlu4eto
- Автомобил:
- Двигател:
Освен това, трябва ли ми нещо друго? Малко обяснение няма да ми е излишно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”