Голф 3 1.4 пробег ?
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 3 1.4 пробег ?
Здравейте, искам да ви попитам някой ако си има представа горе долу колко може да издаржи двигателя на Голф 3 1.4 без основен ремонт
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:12, променено общо 1 път.
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:Ако го караш само извънградско винаги загрял ще изкара страшно много...
Градско на къси разстояния и на прекъсвач ще изчука след 50к км
Колега разочаровате ме с тия изказвания, мойто голфче е 1300 куб.
и е карано 70-80% градско незагрято и е меко казано в добро състояние. Мотора е на около220 000 км.
Вярно хубаво масло, и никаква газ- само бенз.
Така че айде без такива неподготвени изказвания
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Мойта наближава 260 000 км от който 150 000 на газ и си върви прилично ,не харчи масло грам.Мисля че за дълголетието основна роля играе начина на експлоатация и поддръжка-ако колата се кара основно в работен режим и се използват качествени масла- 500 000км според мен не са проблем за което и да е VW.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
по принцип е прав ама чак 50к , не съм съгласен ! иначе е по добре двигателя да работи по дълго време, а не гаси палиPeychev написа:vw_golf_2_Memphis написа:Ако го караш само извънградско винаги загрял ще изкара страшно много...
според мен това е най-точния отговор , който може да ти бъде даден

- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:по принцип е прав ама чак 50к , не съм съгласен ! иначе е по добре двигателя да работи по дълго време, а не гаси палиPeychev написа:vw_golf_2_Memphis написа:Ако го караш само извънградско винаги загрял ще изкара страшно много...
според мен това е най-точния отговор , който може да ти бъде даден
Да бе то ако беше така служебните коли щяха да ги хвърлет на по 7-8 месеца , а аз мойта преди 10 години да съм и прочл молитвата

- Peychev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бе не се втелявайте в цифрите
имам в предвид тенденцията, че на кола карана основно на дълъг път, двигателя, скоростната кутия, съединителя ще са по-запазени от някоя повече карана из разни задърствания
моите колеги успяха да потошат ходовата част на Тойота Хайлукс 4х4 за една година и 100 000 км.
казвам го за да дам пример, че изстъпленията върху служебните коли винаги могат да са по-големи отколкото накой очаква
имам в предвид тенденцията, че на кола карана основно на дълъг път, двигателя, скоростната кутия, съединителя ще са по-запазени от някоя повече карана из разни задърствания
моите колеги успяха да потошат ходовата част на Тойота Хайлукс 4х4 за една година и 100 000 км.
казвам го за да дам пример, че изстъпленията върху служебните коли винаги могат да са по-големи отколкото накой очаква

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:11, променено общо 1 път.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vassilplp написа:и е карано 70-80% градско незагрято и е меко казано в добро състояние. Мотора е на около220 000 км.
Вярно хубаво масло, и никаква газ- само бенз.
Така че айде без такива неподготвени изказвания
хаха.. я си премери налягането на маслото.. и ще си говорим пак

А по темата....
Зависи от хиляди фактори.. може и 600-700 хиляди да изкара.. може и 50 да не изкара...
не може да се обобщи нещо такова...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”