употребявана hella vs ново depo за мк3
-
malinakis
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
употребявана hella vs ново depo за мк3
Здравейте колеги
Вероятно има доста изписано по въпроса, който ще задам, но все пак се надявам да споделите мнения
Та купих си аз фарове fk с лупи, но ще ги сменям, защото не мога да свикна с ксенона, а и не седят толкова добре колкото очаквах, та ще се сменят
И въпросът ми е дали да купя употребявани кристални.фарове hella с визия на мк4 или някакви нови
Бюджетът ми е до около 200-250 лева
Не търся гъзария, а добра осветеност
Надявам се модераторите да не заключат темата
Благодаря предварително за мненията
Вероятно има доста изписано по въпроса, който ще задам, но все пак се надявам да споделите мнения
Та купих си аз фарове fk с лупи, но ще ги сменям, защото не мога да свикна с ксенона, а и не седят толкова добре колкото очаквах, та ще се сменят
И въпросът ми е дали да купя употребявани кристални.фарове hella с визия на мк4 или някакви нови
Бюджетът ми е до около 200-250 лева
Не търся гъзария, а добра осветеност
Надявам се модераторите да не заключат темата
Благодаря предварително за мненията
Re: употребявана hella vs ново depo за мк3
Kолега погледни тази тема,от мое мнение бил съм ис със хелата а сега съм с депо-то.Лично на мене по ме кефи депото защото има ангелски очи и визията е невероятна и да ти кажа които и да избереш светяг що годе еднакво viewtopic.php?f=5&t=177356
-
malinakis
В момента съм с angel eyes и това също е една от причините да си сменям фаровете
Осъзнах, че това е за голф
Запазена марка са на bmw и Angel eyes на голф май не е подходящо
Визията за мен е на второ място, повече ме интересува осветеността, защоточесто ми се налага да пътувам по тъмно
Благодаря все пак за мнението ти
Осъзнах, че това е за голф
Запазена марка са на bmw и Angel eyes на голф май не е подходящо
Визията за мен е на второ място, повече ме интересува осветеността, защоточесто ми се налага да пътувам по тъмно
Благодаря все пак за мнението ти
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Хелата си е Хела
Депо само на външен вид ги докарват,осветеност на пътя никаква 
Депо само на външен вид ги докарват,осветеност на пътя никаква 
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се говори за чисто нова хела и депо с три ръце съм за хелата,но ако е става въпрос за хела на 20 години няма смисъл за сравнение с чисто ново депо.
Пример Октавия 1 1,9 тди Имаше лека контузия с десем вар ,калник и капак.Сменен е чисто нов фар депо.Разликата с хелата от 1997 година беше кошмарно голяма в полза на депото и последва след една седмица смяна и на лявия фар който беше с хела със чисто ново депо и пред колата стана ден.
Хелата си е хела и депото след 20 години сигурно няма и стъкло да има ,но нали тези коли ги караме по 2,3,4 години най-много и се подменят.Ако ми се налага да купувам фарове бих си купил ново депо вместо хела или валио на 15 години
Пример Октавия 1 1,9 тди Имаше лека контузия с десем вар ,калник и капак.Сменен е чисто нов фар депо.Разликата с хелата от 1997 година беше кошмарно голяма в полза на депото и последва след една седмица смяна и на лявия фар който беше с хела със чисто ново депо и пред колата стана ден.
Хелата си е хела и депото след 20 години сигурно няма и стъкло да има ,но нали тези коли ги караме по 2,3,4 години най-много и се подменят.Ако ми се налага да купувам фарове бих си купил ново депо вместо хела или валио на 15 години
-
malinakis
Колега не става въпрос за двусекционната hella която я слагат стандартно на г3, а за кристалната, която е с визия на г4
И няма как за 250 лв да купя нова hella
И няма как за 250 лв да купя нова hella
- Bai Sando
Е точно тая хела свети в пъти по-добре от депото.На депото я няма чертата на късите и кьори отсрещните.
Нали за масовите депо с ейнджали става въпрос?Имал съм възможноста да сравнявам двата фара и разликите са очевадни
Нали за масовите депо с ейнджали става въпрос?Имал съм възможноста да сравнявам двата фара и разликите са очевадни

-
malinakis
Bai Sando написа:Е точно тая хела свети в пъти по-добре от депото.На депото я няма чертата на късите и кьори отсрещните.
за тези depo става въпрос колега http://bktuning.bg/product.php?ProductID=2919
мислех, че ще ми стоят добре на колата, но не ми харесаха
светят, ама тия angel eyes се отказах от тях, а и ксенона не ми допадна
на кристалните hella запазват ли им се рефлекторите през годините, защото там е дилемата - дали като са на годинки рефлекторите потъмняват и фаровете не светят силно
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Bai Sando написа:Е точно тая хела свети в пъти по-добре от депото.На депото я няма чертата на късите
Не искам да влизам в спорове, но сандето е прав! Мой комшия на Г3-ката слага всякакви кристални фарове, и накра се спре на стари двусекционни фарове Хелла 2-ра ръка и точно чератата отпред много добре реже светлината, както на Бошовете! И вече 1 година си кара с тях и е доволен! Казва че не знае какво е кола да му пресветне за това че го осветява, а със кристалните ментаци все си мислел че му светкат за Полиция

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хела и депо нямат нищо общо що се отнася до качеството
360лв за фарове със срок на годност 2 години - по-хубаво купи 2ра ръка хела
360лв за фарове със срок на годност 2 години - по-хубаво купи 2ра ръка хела
-
malinakis
ето за такива hella говоря viewtopic.php?f=5&t=177356 от първото мнение, само че втора употреба
преди бях с фабрична двусекционна hella, но като пътувах по магистралата в тъмното нищо не виждах и трябваше да включвам халогените, иначе наистина режат добре светлинния поток, но да не се отклоняваме от темата
преди бях с фабрична двусекционна hella, но като пътувах по магистралата в тъмното нищо не виждах и трябваше да включвам халогените, иначе наистина режат добре светлинния поток, но да не се отклоняваме от темата
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
malinakis, дано не се издразниш колега, но скоро мерил ли си напрежението до фаровете? viewtopic.php?f=11&t=2835
-
malinakis
по никакъв начин не се дразня
колегата от форума стефан(zfa159) го измери преди няколко месеца и каза, че е в норма
колегата от форума стефан(zfa159) го измери преди няколко месеца и каза, че е в норма
- Bai Sando
Значи аз бях с депо на стария голф и накрая им сложих лупи за да има някакъв фокус,че всяка втора кола ми святкаше а бяха свалени доста надолу.

Тия дето си ги дал са уж с лупи,но ме съмнява да изкарат адекватна осветеност на пътя.
Хелата се представя много-по добре

Тия дето си ги дал са уж с лупи,но ме съмнява да изкарат адекватна осветеност на пътя.
Хелата се представя много-по добре

-
malinakis
Решено е - втора употреба hella
Благодаря на всички колеги за мненията ви темата е за ключ
Благодаря на всички колеги за мненията ви темата е за ключ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”