Помогнете колеги

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
emil210378
Автомобил:
Двигател:

Помогнете колеги

Мнениеот emil210378 » Пон 07 май 2012 10:12

Здавейте пичове , реших и при вас да потърся помощ защото явно в техническия форум на пасат колегите или не са се зблъсквали или не им се пише и обяснява.На кратко ,колата е пасат ,духна гарнитура на главата,смана на гарнитури и пълно обслужване на главата.След монтаж и запалване на автомобила загрва,и хвърля вода през казанчето.Реших че е прецакън теростат,махнах го но забелязах че има луфт на водната помпа възможно ли е да упира в корпуса ида не върти водата,след като е загряла колата защото маркуча който излиза от радиятора и влиза в главата е празен,и се получава така че вода не достига до главата,или ако ходи вода то е малко .Завира главата и поради това че не циркулира .хвърля вода през казанчето.Това възможни ли е ,ако някой е имал подобен проблем нека да пише че големи главоболия ми създаде тоя пасат .ОТ беля по голяма беля 115к.с.-форума на пасат.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Помогнете колеги

Мнениеот enigma79 » Пон 07 май 2012 10:23

При толкова пари налети в двигателя,една водна помпа ли те спира или искаш преди това да прецакаш още един път двигателя?
Ти сам го каза,имам луфт,ами като имаш луфт какво очакваш,една водна помпа не струва колкото един основен ремонт на двигателя :banghead:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Помогнете колеги

Мнениеот vasstop » Пон 07 май 2012 10:31

wtf?
Заглавието ти е против правилата, темата е в грешен раздел.
Да не говорим за правопис и пунктоация.
Да, помагаме си тук, но правилният отговор изисква правилен въпрос.
Преди мен са ти отговорили.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”