Проблем с аларма на Венто
Проблем с аларма на Венто
Здравейте колеги незнам дали темата е за тук, но незнам къде другаде да я направя.Имам проблем с алармата на Вентото - от време на време просто спира да работи (да отключва и заключва) и след известно време се оправя(5-10 мин) .Не е в дистанционното проблема тъй като и с двете го прави.Незнам марка на алармата.Най вече ме притеснява,защото Вентото няма ключалки и само с алармата се отключва.Някакви идеи ? и в най лошия случай мога ли да сменя алармата (ама само компютъра ) тъй като смятам,че останалото работи?
-
- Автомобил: Golf 3 GT
- Двигател:
Re: Проблем с аларма на Венто
най-добре си монтирай нова за да избегнеш проблема с влизането в колата,аз го ядох тоя ама с паднал акомулатор,не се знае след ремонт какво ще и стане и дали изобщо е възможно отремонтирване
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям! Една аларма Валкор е към 150 лв. аз съм с такава вече 5 години и съм напълно доволен. Много по-добър и сигурен вариант, от ремонт на стара или покупка на евтиния от порядъка на 50 лв.
Естествено, токаджия може да ти я провери дали работи, но не се знае какви пари ще ти поиска за прегледа и най-вече за ремонта.
Естествено, токаджия може да ти я провери дали работи, но не се знае какви пари ще ти поиска за прегледа и най-вече за ремонта.
добре благодаря ви и аз се замислям за нова.а знаете ли читав алармаджия в София че съм предимно тук
-
- Автомобил:
- Двигател:
Алармата-както решиш,и от 250лв да сложиш-ако е некадърно и мърляво монтирана-
.Аз те съветвам,специално за твоя случай,изведи си на "секретно" място едно шлауфче с тапичка накрая,другият му край свържи на "тройник" с маркучето на компресора..или където по линията ти се види удобно!Вярвай-ще ме черпиш някой мразовит зимен ден 

да разбрах какво имаш предвид ама аз до компресора мога да стигна и като не работи алармата (ама що да е така) а и е малко дивотийка. за алармата нещо средно ще да е ама аз питам за добър майстор (който се занимава с аларми),а не за марка аларма 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”