колеги...трябва ми професионално мнение
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
колеги...трябва ми професионално мнение
вчера тръгнах с колата голф 3 минах към 1000 метра и взе да умалява и да придърпва на газ,пробвах и на бензин-същото...на обороти седи,като дам газ и угасва...видях че е загряла и се учудих че за толкова кратко е направила 90 градуса...вдигам капака и видях един от маркучите за парното че тече...закрепих го изчаках да поизстине и долях вода...запали,ама като дам на свободна и гаснеше...после се пооправи...искам да попитам възможно ли е да ги прави тия номера заради спукания маркуч и теча...или няма нищо общо...сега се притеснявам че имам някакъв друг проблем и не мога да тръгна наникъде...
- Ivo 1983
- Двигател: ADZ 1996
Re: колеги...трябва ми професионално мнение
Да не би да е намокрило, където не трябва
Като изсъхна пробва ли я?
Предполагам не е прегряла, щом си я видял на 90 гр.? Да не надува системата. Нивото на антифриза намалявало ли ти е?
Предполагам не е прегряла, щом си я видял на 90 гр.? Да не надува системата. Нивото на антифриза намалявало ли ти е?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
колега... трябва ми адекватно заглавие
иначе ще ти отгърми темата...
иначе ще ти отгърми темата...

- yordannnnnn
- Двигател: ABS 93
днес няма проблеми,вчера смених проблемният маркуч,но не знам той ли беше проблема...засега всичко е ок,и си загрява нормално...нивото на антифриза беше доста под необходимото,може ли заради това нещо да е правило проблем...а под маркучите на парното не видях нищо ел. което да се намокри и да прави проблем
Последна промяна от vaskoto1 на Съб 09 юни 2012 12:58, променено общо 1 път.
Причина: след като не си получих заглавието-ти няма да си получиш решението... проблема ти пак ще се появи. знам точно къде е, но щом ти не уважаваш тоя форум-защо аз да уважавам тебе?
Причина: след като не си получих заглавието-ти няма да си получиш решението... проблема ти пак ще се появи. знам точно къде е, но щом ти не уважаваш тоя форум-защо аз да уважавам тебе?
-
mepoooo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами то не е валяло за да се намокри:)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”