Голф3 - водач за стъкло къде се продава нов ?
- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Голф3 - водач за стъкло къде се продава нов ?
колеги помагайте .... от къде мога да си закупя чисто нов такъв водач където отида и всички се пулят. Това е от двуврат голф 3 с ел. стъкла ...

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: водач за стъкло къде се продава нов ?
Няма да намериш. Не знам да ги произвежда някой афтърмаркет произодител, евентуално нов може да си поръчаш от представителство на фолксваген. Решението ти е нов китайски механизъм(или читав втора употреба ОЕ).
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Re: Голф3 - водач за стъкло къде се продава нов ?
www.bulauto.net Вкарай си модела на колата и после търси на графа стъклоподемници внимателно има много неща.Каталога е на TRIKLO поръчвал съм работят с ЕКОНТ.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си взех от представителството/Бош за Пассат са 2 и бяха по 7лв бройката , провери там 

- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: водач за стъкло къде се продава нов ?
batko_miro написа:Няма да намериш. Не знам да ги произвежда някой афтърмаркет произодител, евентуално нов може да си поръчаш от представителство на фолксваген. Решението ти е нов китайски механизъм(или читав втора употреба ОЕ).
... не продават само водачите а целия механизъм за около 300 лв някаде беше

simon написа:http://www.bulauto.net Вкарай си модела на колата и после търси на графа стъклоподемници внимателно има много неща.Каталога е на TRIKLO поръчвал съм работят с ЕКОНТ.
... много готин сайт колега мерси ама го няма моя водач ама за напред други работи мога да си взема от него

donotdisturb написа:Аз си взех от представителството/Бош за Пассат са 2 и бяха по 7лв бройката , провери там
... това е идея колега само трябва да намеря в търново къде има представителство

Благодаря за отговорите колеги доста ми помогнахте днеска тръгвам по мъките цял ден ще се ходи по магазини

- kcars
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
готово ... чисто нов механизъм от магазина и работата заспа ... оказа се че като се намокри стъклото малко по зор вижда механизмът докато вдигне голямото стъкло на двуврата 3-ка и затова е заминало 80 лв струва някакво германско 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Браво, вярвам, че си спестил доста нерви и време с новия цял механизъм, вместо да търсиш водач 

- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска го пробвах както е мокър, безупречен е. Добре, че си взех нов да си нямам ядове и за други колеги с мкоя проблем им препоръчвам нов. Новото си е ново
И за колегите които ще кажат, че искарвали 1 година не е вярно на джадая още като го взех се прецака и си взех пак нов механизъм и беше още по долна марка искара 5 години и още работи така, че вие си правете извода 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”